Resident Evil könyvek léteznek magyar fordításban, esetleg rajongók általi fordításban?
Figyelt kérdés
Resident Evil: Underworld (1999)
-
Resident Evil: Nemesis (2000)
Resident Evil: Code Veronica (2001)
Resident Evil: Zero Hour (2004)
Ezeket a könyveket keresném magyar fordításban, nem sok esély van rá hogy olyan téved ide aki tud ilyesmiről, de hátha :) Nem könyvbe keresném,hanem virtuális könyvbe, ebookon. Bárki tud ilyesmiről, nagyon megköszönném ha dobna linket :)
2013. aug. 7. 17:13
1/16 anonim válasza:
Nekem meg van a Resident Evil 1 könyvben, én csak azt tudom felhozni, mint magyar kiadás.
2/16 anonim válasza:
Az Under Worldről van, bocsi de telóról írok így linket nem tudok adni, de ,ha beirod googleba biztos kiadja, ha mégsem akor néz fel a túlélök magazinja című oldalra, és néz körül ott. Maximum majd vasárnap tudok adni linket, ha nem találnád :)
3/16 A kérdező kommentje:
Sajnos ez a túlélők magazinja oldal nem töltődik be, pedig rémlik hogy jártam már ott. na mindegy, megpróbálom holnap, viszont a linket mindenképp küldd el nekem légyszi ha lesz időd rá ^^ Köszönöm !
2013. aug. 8. 00:53
4/16 anonim válasza:
Bocsánat, hogy el kell rontanom a kedved, de úgy látszik, hogy törölték az oldalt ahol volt. kár, hogy nem előbb teted fel a kérdést mert 2-3 hete még elérhető volt.
5/16 anonim válasza:
[link] itt a link hátha csak átmenetileg nem müködik.
6/16 A kérdező kommentje:
Eszméletlen! Nem tudom eléggé megköszönni, eddig mindenhol zsákutcába értem, ha keresni kezdtem ezt a részt magyarul.
2013. aug. 13. 00:20
7/16 A kérdező kommentje:
A többit is meg kéne találni valahogy, biztos hogy létezik olyan "fan" aki lefordította a többi könyvet is :) Csak meg kéne találni az illetőt ^^
2013. aug. 13. 00:28
8/16 anonim válasza:
Code Verát lefordította egy fan, Fabyen, vagy valami ilyesmi a neve.
10/16 LadyIldy válasza:
Sziasztok engem is erdekelne ez a konyv valaki el tudna kuldeni magyarul az egesz tortenetet? megkoszonnem sehol sem talalom :( es el szeretnem olvasni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!