Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Resident Evil könyvek léteznek...

Resident Evil könyvek léteznek magyar fordításban, esetleg rajongók általi fordításban?

Figyelt kérdés

Resident Evil: Underworld (1999)

-

Resident Evil: Nemesis (2000)

Resident Evil: Code Veronica (2001)

Resident Evil: Zero Hour (2004)

Ezeket a könyveket keresném magyar fordításban, nem sok esély van rá hogy olyan téved ide aki tud ilyesmiről, de hátha :) Nem könyvbe keresném,hanem virtuális könyvbe, ebookon. Bárki tud ilyesmiről, nagyon megköszönném ha dobna linket :)

2013. aug. 7. 17:13
1 2
 11/16 anonim válasza:
Nem tudom, érdekel-e még, vagy időközben megszerezted, nekem mindegyik megvan... ;)
2014. nov. 12. 21:22
 12/16 John Parrot válasza:
Az Underworld-t és a Code Veronica-t sikerült beszereznem. A másik kettő ha megvan valakinek az elküldhetné.
2015. febr. 19. 07:30
 13/16 fenryr1982 válasza:
Sziasztok! A Nemesis-t meg a Zero Hour-t elküldené nekem vki? Előre is THX
2017. jún. 24. 21:34
 14/16 anonim válasza:

Mivel még a mai napig is érkeznek megkeresések privátban, hogy küldjem el a fordításokat, ezért úgy döntöttem, felteszem őket a blogomra:

[link]

A fordításokat csak rajongóként készítettem, valószínűleg jócskán van benne hiba, ezekért előre is elnézést. Amint az időm engedi, próbálom majd javítani, és a blogra feltenni a javított verziókat.

A regényekhez minden Resident Evil rajongónak és nem rajongónak egyaránt jó szórakozást kívánok!

2017. jún. 29. 10:37
 15/16 anonim válasza:
Én is köszönöm a fordításokat. El fogom őket olvasni.
2021. nov. 14. 08:46
 16/16 anonim válasza:
Jó meg minden ez a "rajongói" fordítás, de ez a folyamatos -ván-vénezés egy idő után baromi frusztráló. Márpedig majdnem minden sorban van egy "gondolván, elismervén, gyanakván, mondván, félvén" meg kb. bármilyen szó amit lehet vénezni azt azonnal úgy kellett írni. Ez valami nagyon komoly beidegződés lehet. :D betegség gyanús.
2023. febr. 25. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!