Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Üdv! Valamikor régen? (többi...

Üdv! Valamikor régen? (többi lent)

Figyelt kérdés
Valamikor régen olvastam egy könyvet, aminek sem az íróját, sem pedig a címét nem tudom. Azt viszont igen, hogy az egész könyv egyetlen egy mondatból állt és az volt olyan hosszú. Nem tudja valaki, hogy miről beszélek?
2013. aug. 12. 14:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem nem erre gondolsz, de rögtön ez jutott eszembe: Alessandro Baricco - Tengeróceán. Itt ugyan nem egy mondat az egész, de borzasztó hosszú, többoldalas mondatok is vannak, nekem nagyon tetszett.
2013. aug. 12. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Hrabalnak is van egy ilyen kisregénye, hogy melyik, arra sajnos már nem emlékszem, talán a Táncórák idősebbeknek és haladóknak.
2013. aug. 12. 15:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Második megmondta.
2013. aug. 12. 20:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is arra tippelnék, amire a második.
2013. aug. 12. 22:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sokat segítettetek
2013. aug. 13. 13:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg a Függő Eszterházytól. Az konkrétan egyetlenegy mondat a könyv legvégéig. Nem sikerült végigolvasnom, nekem nagyon nem fekszik a stílusa, de lehet, hogy te erre gondoltál, nem?
2013. aug. 13. 15:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, valószínű, köszönöm
2013. aug. 14. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!