Tudnátok olyan témájú könyveket mondani mint Kate Morton: Az elfedett kert című könyve? Szóval régen játszódjon legyen benne titkok, rejtélyek és szerelmi történet is?
Az írónő másik könyve: Felszáll a köd? :)
Szerintem ha tetszett neked Az elfeledett kert, akkor ez is fog. Mondjuk én azt nem olvastam, csak a Felszáll a ködöt. Őszintén megmondom, számomra a könyv halálosan unalmas volt, eddig minden arany pöttyös könyvben csalódnom kellett. De nyugi, szerintem velem van a baj. Nem az én stílusomnak megfelelőek ezek. Olvashass utána egy kicsit, és akkor eldöntheted, hogy érdekel-e.
Egyébként nem olvastam végig a könyvet, mert nekem kínszenvedés volt. :D
Charlotte Bronte: Jane Eyre,
Vagy
Joy Fielding: Menekülj jane...
hirtelen ez a kettő ugrott be, bár mindkettő szomorú, fordulatos. Vagy olvass Rejtő Jenőt, az tök más!:)
Timothée de Fombelle: Vango 1,2 nagyon izgalmas!! ez elején kicsit nehéz megérteni de utánna magávalragadnak az események!! Jóó:D
Kerstín Gier: időtlen szerelem trilógia( rubinvörös, zafírkék, smaragdzöld) Annyira jóó!!!! Ez a kedvenc könyvem! biztos neked is nagyon tetszene!! :DDD
Ha még aktuális a kérdés: Jojo Moyes: Az utolsó szerelmes levél, Kimberly Freeman: Vadvirágok lányai.
Ami hirtelen még eszembe jut, hasonlóan jók Barbara Delinsky könyvei is, illetve Julia Quinn 7 részes családregénye
Nem tudom mennyire aktuális még, eltelt egy pár év, de hátha érdekel.
Lucinda Riley ír hasonló stílusban, talán kicsit egyszerűbben is fogalmaz.
A kedvencem eddig tőle az Éjféli rózsa.
Biztos tetszeni fog neked is 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!