Melyik nevet adnátok ezek közül egy 17 éves (meleg) fiúnak?
Történetek (próbálok) írni de nem tudok dönteni a nevek között. Először a Daniel és a Chris között gondolkoztam, aztán feltettem egy angol kérdezős oldalon ezt a kérdést és még írtak hozzá egy csomót, szóval most még tanácstalanabb vagyok, mert mind a négy tetszik.
Ezek a nevek: Daniel,Kyle,Skyler,Chris
*homofób megjegyzésekre nem vagyok kíváncsi köszönöm*
18/L
Az Andrew ténleg jó név!
főleg egy szőkehajú karakterhez!
A Matthew inkább sötét hajú emberhez tudnám csatolni!
Szerintem személyiségjegyek szerint válassz neki nevet :D Én is firkálok, általában így alakul ki egy karakter neve, átgondolom,hogy ki is ő és a következő pillanatban, a barna srácból hirtelen (és most csak hasraütésszerűen) Béla lesz :D
ez egy hasznos kis oldal, sokat segít:
(csak egy apróság, én sokszor tematikusan adok nevet, pl legjobb barátoké ugyanazt jelenti, a testvéreké hasonló eredetű, esetleg a karakter által preferált becenév jelentése a szöges ellentéte a valódi nevének, a legutóbb pedig a legmaszkulinebb karaktereim kaptak unisex nevet )
amúgy szívesen elolvasnám amit írsz, ha gondolod elküldheted :)
nagyon szépen köszi a tanácsokat utolsó! :) És a linket is, nagyon hasznos :O
Még csak egy wordos oldalnál járok, de nagyon szívesen elküldöm neked ha befejztem az első részt és átnézettem egy bétával (szégyen de az angol helyesírásomban jobban bízok, mint a magyarban!Én vagyok a béták réme (: )
Amúgy én is úgy próbálok nevet adni, hogy a testvéreké hasonló hangzású stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!