Anyukák! Adnátok nekem pár tippet, hogyan üssem el az időt ebbe a nagy melegbe egy 9-dik emeleti panelba (ahol szintén nagy meleg van) egy 7 hós kisfickóval?
Figyelt kérdés
Első babám,első nyarunk még együtt,nem tudok mit kezdeni még ezzel az új helyzettel.2012. jún. 20. 13:59
1/8 anonim válasza:
Ha nagy a meleg és kint sem jó lenni akkor én vagy a kádban vagy egy kiskádban szoktam "pancsoltatni" a lányokat. Nagyon imádják, telik az idő és kicsit le is hűlnek.
2/8 anonim válasza:
törcsik a nappaliba leterítve, rá kiskád, félig vízzel és standolááááás :D labdákat, homokozó játékokat tegyél oda és mehet a móka :)
3/8 anonim válasza:
Menjetek árnyékos játszótérre hintázni.
4/8 anonim válasza:
Én is a kádazást javasoltam volna, de akkor írok mást, ami elszórakoztatja a babát, és neked is hasznos: válogasd ki a gyerekruhákat. Tedd félre a kinőtteket vagy a már túl melegeket, tegyél rendet a szekrényében. Meglátod, élvezettel fog turkálni és hemperegni a ruhakupacban. Közben hallgassatok zenét.
Én pl. most ezt fogom csinálni.
5/8 A kérdező kommentje:
Nincs a közelbe játszótér,másrészt még nem tud ülni,így nem tudom hintáztatni sem.
A többi ötlet jól hangzik!
Köszönöm!
2012. jún. 20. 14:14
6/8 anonim válasza:
Hát akkor bocs a hintázós ötletért, akkor fürödjetek.
Meg kösssz annak, aki lepontozott.
7/8 anonim válasza:
Á ne foglalkozz a pontozókkal :) Tök felesleges az egész szerintem. A hinta meg szerintem jó ötlet, már ha van a közelben és tud ülni a baba...szóval nem érzem, hogy rossz választ adtál volna.
8/8 A kérdező kommentje:
Szerintem sem adtál rossz választ,csak ez még nálunk sajnos nem aktuális!
Azért köszönöm mindenkinek!
2012. jún. 20. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!