Az ciki, ha egy fiú szerelmes regényt ír?
Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 16:59
1/14 anonim válasza:
Ha jót, akkor nem. Ha fost, akkor igen.
2/14 anonim válasza:
a-a inkább fura... látszik h érzelmekre vágysz amiket könyvben akarsz "elmenteni"... majd ha megírtad a könyved én szívesen elolvasom, csak majd küldd el =DDD szeretem a szerelemes könyveket ;D
4/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki.. ha szabad kérdeznem , miről szól a regényed?
5/14 anonim válasza:
Ha megírtad, és van kedved valakinek megmutatni ,akkor nekem is nyugodtan küldd el!:D Nem ciki jó könyvet írni(: Ha pedig nem sikerül olyan jól akkor sincs semmi baj;)Sok szerencsét.
6/14 anonim válasza:
Én is adhatok építő kritikát :D
7/14 anonim válasza:
Nem ciki! Sztem sokkal jobb h hobbiból vagy unalmában a szerelemről ír minthogy elmenjen bulizni!
8/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki! Lehet bármilyen jó vagy rossz az elkészült regény, lényege hogy tetszen az írójának és persze az olvasóknak( már ha az író meg akarja mutatni másoknak is). Szóval ha készen lesz én is nagyon szívesen elolvasom, ha elküldöd.
9/14 anonim válasza:
Én is szoktam könyveket írni! Egyet már be is fejeztem, de még csak a gyakorló státuszba sorolom magam. Sztem nem gáz ha szerelmes regényt írsz, inkább meglepő. Bár ez nem elég az is fontos, hogy le tud jól írni az érzéseidet. Mindenesetre sok sikert hozzá! :)
10/14 anonim válasza:
Rögtön mennyi rajongód lett hirtelenXD Úgy látszik, a lányok szeretik az ilyen pasikat.
Egyáltalán nem ciki. Régebben sem volt az, ma meg már egy uniszex világban élünk, ahol mindenki azt csinál, amit akar;) Szerelmes regényt írni pedig... szerelmes vagyok a szerelmes regényekbe*.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!