Tényleg ilyen ciki olvasni?
Dehogyis!
Azok a lúzerek, akik nem olvasnak semmit, azok nézik csak a butító műsorokat, azoknak nincs egy szikrányi fantáziájuk sem, azoknak rossz általában a helyesírásuk, meg képtelenek mondatokat összerakni!
Én egész életemben, hatéves koromtól kezdve több száz könyvet olvastam már, sokat egynél többször is, és szerintem az egyik legjobb szabadidei tevékenység, főleg ha valahol a szabadban csinálom :)Olvass csak amennyit akarsz, nehogy lehúzzanak az ő szintjükre...
25/L
CIKI? Na ilyenkor vagyok ideges, főleg, mert egypárszor én is jártam ilyen cipőben. De ne törődj velük! Nézzék csak a Valóvilágot, butuljanak le mint a marhák... pff! Én az egész életemet végigolvastam, előbb olvastam el a Gyűrűk urát, a Hp nagy részét, Fekete István köteteit, A Winnetou összes részét és a többi tömérdek könyvünket, mint mielőtt még megkaphattam volna az első számítógépemet. Azelőtt még bekapcsolni se tudtam! Viszont tudtam helyesen írni, igényesen fogalmazni, első olvasásra megjegyezni és felfogni dolgokat. Most pedig írok, mégpedig prózát, és büszke vagyok rá! És büszke vagyok minden könyvre amit valaha elolvastam, legyen az Alkonyat vagy Tüskevár!
S lehet hogy nem tudom megmondani ki a franc az a Jerzy vagy Alekosz, és nem érdekel, hogy Rihanna milyen bugyit hord, de tudom ki az a Candide, Faust, olvastam iszonyatjó krimiket és brulekszeket, fantasykat, és a gondolataimat értelmes mondatokba tudom önteni. Sajnos sok korombeli minderre képtelen.
Úgyhogy ne szégyellj jobb lenni az átlagnál! Nehogy már a bunkóság és a műveletlenség legyen a menő!
16/L
Nem ciki :)
Ne törődj más véleményével.
Rajtam is csak nevettek amikor saját magamnak tettem egy ígéretet, hogy érettségiig elolvasok 200 könyvet és még jó tanuló is leszek mert nem veszi el a tanulástól az időm. Igaz én nem "művelő" könyveket olvasok mert ki nem állhatom amikor azzal jönnek, hogy csak a régi nagy (magyar) írók könyvei a valamik. Én azért olvasok mert élvezem, volt amikor romantikust volt amikor fantasyt olvastam orr vérzésig de volt, hogy nekifutottam Marquez daraboknak is. Teljesen a hangulatomtól függ éppen milyet veszek a kezembe most nagyon régi görög filozófusok munkáira fáj a fogam. Minden könyvből tanulsz vmit főleg ha vmit olvasol és utána nézel én pl. egy romantikusban bukkantam a "vérkő" megnevezésre és utána olvastam, hogy az milyen drága kő fajta. Szóval nem ciki légy büszke magadra mert a könyv az egyik legjobb társ! Végezetül még annyit, hogy én nagyon örültem volna ha annyi idős koromban mint te találtam volna egy fiút aki szeret olvasni és nem a gépet püfföli vmi zombi vadászat közben. És szerintem ezzel a fiúk értelmesebb fele is így lehet.
22/L
Dehogyis!!!!:)
Olvass csak nyugodtan. Az elöttem szólóknak igazuk van. Tényleg kapsz egy fajta műveltséget,amivel a korosztályod sajna csak néhány %-a rendelkezik. És tényleg egy csomó filmben,sorozatban visszautalnak egy-egy könyvre,ami sokszor jó poén,amit Te értesz más pedig nem. Azon kívül én a történelem tudásomat is így nagy százalékban bővitettem. Mondok egy példát nagyon szeretem J.Frost Cat és Bones sorozatát,amiben Vlad Tepes (Dracula) is kap szerepet és ismerkedünk vele. Megtetszett és utánna olvastam az életének is. Azonkívül,amin én még betegre röhögtem magam: Cat anyját Jusztiniának hívják és így hívták vmikor Dracula feleségét is. Egy töri versenyt nyertem meg ezzel az infóval és én igazából végig csak szórakoztam, szóval megéri olvasni.
u.i.:nem tudom miyen suliba jársz,de az én gimis osztályomban anno szokás volt olvasni,szinte mindenki olvasott a szabadidejében.:D
20L
Nem ciki! :)
Szerintem meg az ciki ha valaki nem olvas és egy műveletlen tahó. Én most 16 évesen sajnálom azt,hogy régebben nem olvastam.
De egy két éve meg rákaptam az ízére és megszerettem olvasni. Mostanság már a kötelezőket is jó szívvel olvasom meg a régebbi regényeket, nagy írókat,költőket. Az orosz irodalom az egyik kedvencem és szeretnék még sok sok jó könyvet olvasni! :)
Olvasni NEM ciki, hanem az egyik legszebb elfoglaltság! Egy jó könyv, amit szeretsz olvasni, ami érdekel és ami leköt a részeddé válik. Minden könyv elolvasása után megújulsz, bõvíted a tud0ßsodat és a gondolkodásmódodat. Egy könyv szórakoztat, tanít, vígasztal, felemel vagy éppen kiemel a hétköznapokból. Attól függ ki mit szeret olvasni. Az a legjobb, ha mindenre nyitott vagy.
Csak a buta emberek mondják, hogy utálnak olvasni és ciki! A buta embernél pedig nincs is számomra idegesítõbb az egész világon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!