Nem ciki ha egy fiú shoujo mangát olvas?
az a ciki hogy mangát olvas.
általában azért olvasnak mangát a fiatalok, mert azt hiszik ez valami nagy különcség, vmi hatalmas nagy lázadás de amugy tök gáz szerintem.
00.16
dehogy azért! biztos van persze aki azért olvassa. de szerethető, szórakoztató, könnyen befogadható.. egyszerűbb mint egy szépirodalmi regény.. így érthető ha ezt olvassák.
kérdező: háát elég butított olvasmányok, talán egy 16 évesnek lehetne nagyobb igénye.. de hát, ha tetszik, olvass amit akarsz.. te dolgod ;)
Kicsit fura elsőre, de ha azt nézzük, hogy milyen sok lány olvas shounen mangát (pl... én =D), akkor nem olyan meglepő. Amúgy melyik a kedvenced?
15/L
én lány vagyok de unokatestvérem fiú és ő olvas azaz én is olvasok de mégcsak 14 vagyok és ő mindig mikor beszélünk msn en mindig kérdezi h mit olvasok és utána ő is elolvassa és mondom neki h ez lányoknak való de szerintem nem nagyon zavarja :(
am nekem a kedvencem az a dengeki daisy
Utolsó vagyok.
A Dengeki Daisy-t én is szeretem =)
Ha az unokatestvéred szereti, akkor hadd olvassa, ártani nem fog =)
hát remélem :D
és köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!