Ti fent vagytok rukkola.hu-n? (könyvcserélgetős oldal)
Én olyan 3 hete használom az oldalt, eddig passzoltam 3 könyvet, amiért cserébe 4-et tudok happolni, mert az egyik kiemelt volt. :) Ma valami csoda folytán sikerült 3 könyvet is happolnom, bár nem a legáhítottabbak, de ezeknek is örülök, mert eddig mindig sikerült lecsúsznom mindenről. Sajnos ma is elszalasztottam egy lehetőséget, addig vacilláltam, hogy más elvitte az egyik könyvet. :/
Nektek mi a véleményetek az oldalról? Mióta használjátok, mennyit happoltatok, sikerült-e megszerezni azokat a könyveket, amiket szerettetek volna? :)
Jaj de aranyos vagy! :) Kedves tőled, de én könyvet fájlba egyszerűen képtelen vagyok elolvasni. Anno próbálkoztam, de az első oldalig se bírtam x"D A könyv az könyv... Részben azért is szeretek olvasni, mert akkor kicsit elszakadok a géptől (hajlamos vagyok egész nap előtte ülni/feküdni, ha épp nincs semmi programom).
Te hol tartasz benne? :O Eddig milyen?
Tényleg?! O.O Én még sose néztem meg, hogy mikor happolták, szóval még nem vettem észre ilyet. Ez nagyon fura.
Amúgy épp most happoltak el egy olyat, amit szerettem volna x"D Legalábbis most vettem észre. Szívás. A meleg miatt viszonylag korán (8-9 felé) elkezdek álmosodni és akkor lefekszem... (Máskor akár 3-ig is bírom >.<) pedig szerintem elég sokan pont akkor érnek rá feltölteni könyvet. :'(
Jaaaj... erről eszembe jutott, mikor egy kiemelt könyvet direkt ilyen hajnali órákban (az is ilyen 3 körül) töltöttem fel, mert ugyebár percenként megy az értesítő... hogy mire reggel lesz kb egyenlő eséllyel induljon mindenki (én kis naiv), erre 3 percen belül happolták... XDD El se hittem, hogy van olyan, aki ilyen későn is az oldalon van (rajtam kívül)
Először nekem is furcsa volt így olvasni, de hamar hozzászoktam. :) Én a telefonomra rakom rá, és úgy olvasom. :) A 160.o körül tartok, hááááát... xD Volt már egy-két szexjelenet. xD
Majd figyeld meg az oldalon, most is ki van rakva a legfrissebb rukkolások szekcióban az első oldalon 10 kiemelt könyv is, mind 2-3 órája lett happolva, mióta leültem a géphez, 5 új könyv van, ezek is minimum egy órája lettek happolva, pedig 10 perce gépezek... Nem tudom, mi van az oldallal, de tuti nem az én gépemben van a hiba, mert két gépről is felmentem az oldalra, mindkettőnél ugyanaz volt a helyzet. :/ Ez így nem túl jó, vagy talán így próbálják esélyhez juttatni azokat, akiknek a kívánságlistáján rajta van az adott könyv?
Én nem csodálkozom, hogy hajnalban is fent vannak páran, ugyanis akkor elég sok kiemelt könyvet szoktak feltenni, éjfél körül. :) Én is éjjeli bagoly vagyok, éjfél után vagyok elememben igazán, szóval ez elég kedvező nekem. :DD Csak sosem jut eszembe feljönni, de majd megpróbálom.
Amúgy én mára vártam az első happolt könyvemet, de ma egyáltalán nem jött postás, nem tudom mi van. :( Úgyhogy várhatok holnapig. -.-"
Gondolom azok érdekesek voltak... xD Hány oldalas? 300 körül?
Képzeld, képzeld, képzeld! *-* Sikerült happolnom egy kiemeltet, amit szerettem volna! :D Nagyon durva. Most pörgök örömömben, mint az állat xD Nem tudom hogy sikerült, de sikerült.
Én is anno éjfél körül "ébredeztem" csak... :P A meleg miatt most nagyon elálmosodom estére. :( Pl most is már fontolgatom az alvást. Bár ma tényleg eléggé lefárasztottak. Kb 2,5 órát utazgattunk. Voltam az Alexandrában is. *-* És pont azt a könyvet nem árulták, amit akartam volna... x"D Amúgy elég nagy akciók vannak. :) Érdemes szerintem nézelődnöd. 200 Ft egy könyv, amit anno 2000 körül vettem >.<
Én ma is kaptam egyet. xD Nyugi, előbb-utóbb odaér ;)
500 oldalas, de nagyon könnyű olvasni. Bár én egy óra alatt olvasok 30 oldalt, pedig érdekel. Csak ilyen béna vagyok, mindig fennakadok egy szón, vagy értelmeznem kell magamban. :/
És melyik könyv az?? :) Ügyes vagyok, veled együtt örülök. :))
Ha holnap sem jön a postás, én kiakadok. >.< A másik könyvet meg megbeszéltem a rukkolóval, hogy inkább elmegyek egy happontra, ne kelljen költeni a postázásra. Jófej voltam. :D Jaj, majd remélem nekem is sikerül olyan könyvet elvinni, amit nagyon-nagyon szeretnék. :) Bár ma csak kicsi ideig voltan fent az oldalon, majd holnap lesem. Az a baj, hogy sokszor nem jutok el a gépig, csak telefonon tudnám nézni az oldalt, de ez meg folyton lefagy, ha a happ gombra kattintok, szóval szívás. :D
500? O.O Az elég sok. Azt hittem 300 körül van. És amúgy eddig érdekes? Vagy olyan kis semmilyen? :D
Én sem vagyok épp gyorsolvasó. A mániám, hogy mindig mindent szóról szóra... Szóval ha valamiben nem vagyok biztos, akkor képes vagyok visszalapozni és onnan újrakezdeni. xD Képzelheted, mikor feliratos filmet nézek...
Köszi! *-* Fejős Évától happoltam a Karibi nyár című könyvet. "Csak" 135 embert kellett beelőznöm érte. xD Szóval tényleg nagyon örülök. Pláne, hogy előtte lévő percekben kb 4 Fejős Éva könyvről csúsztam le. -.- Egyet pedig mindenképp szerettem volna. :)
Így viszont a többiek is kicsit jól jártak. Most, hogy már van egy Fejős Éva könyvem, akkor sem fogok happolni tőle másikat, ha van rá lehetőségem :D Le is veszem majd a többit kívánságlistáról, szerintem.
Mikor adta fel a könyvet? :) Én sajna nem tudok gyorspostán feladni, mert ilyen sok könyvnél az tetemesebb összeg... szóval volt alkalom (ajaj, nem is egy!), mikor olyan 5-6 nap múlva kapta meg az illető a csomagját. -.- Erről meg hadd ne mondjak véleményt... Felháborító. B@sszus az apukám levele/csomagja ér ide ennyi idő alatt... pedig az KANADÁBÓL küldi. x"D
Amúgy merre laksz? :) Nem kell túl sokat utaznod a happonthoz?
Fent vagyunk. Arra mindenképpen jó a Rukkola, hogy a régi könyveket, amelyekre biztosan nem lesz szükséged már, odaadhatod másoknak. Nem megy egyik sem a kukába.
Az is szimpatikus, hogy a könyv keresettsége dönti el, hogy kiemelt lesz-e vagy sem. Azaz a könyv eredeti ára nem játszik szerepet.
Akkor tud igazán hasznos lenni, ha klasszikus, el nem avuló műveket szeretnél elolvasni, mert abból jó eséllyel találsz egy csomó azonnal happolhatót. A kötelező olvasmányok, gyermekkönyvek pl. nagy számban megtalálhatóak. Olyan könyveknél is egy kincs ez az oldal, amelyeket egy jó ideje nem adtak ki.
Érdemes mindig rákérdezni a könyvek állapotára, egyszer ezt nem tettem meg és nagyon rossz állapotú könyvet kaptam. Akkor ez nem számított igazán, mert a tartalomra voltam kíváncsi, de azért rossz érzés volt.
Néha kérek képeket is, ha nagyon régi kiadású a könyv. Sok nagy felbontású képet simán küldhet bárki valamilyen fájlküldővel, pl. ilyen a toldacuccot.hu. Regelni sem kell.
Bővülhetne a kínálat a nagy világnyelveken kiadott könyvekkel, most hogy annyi magyar él szanaszét a világban.
Az utóbbi fél évben romlott a kínálat, van 4 happolási lehetőségünk, de nem tudtuk felhasználni még. Pedig rengeteg könyv van a listánkon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!