Ti fent vagytok rukkola.hu-n? (könyvcserélgetős oldal)
Én olyan 3 hete használom az oldalt, eddig passzoltam 3 könyvet, amiért cserébe 4-et tudok happolni, mert az egyik kiemelt volt. :) Ma valami csoda folytán sikerült 3 könyvet is happolnom, bár nem a legáhítottabbak, de ezeknek is örülök, mert eddig mindig sikerült lecsúsznom mindenről. Sajnos ma is elszalasztottam egy lehetőséget, addig vacilláltam, hogy más elvitte az egyik könyvet. :/
Nektek mi a véleményetek az oldalról? Mióta használjátok, mennyit happoltatok, sikerült-e megszerezni azokat a könyveket, amiket szerettetek volna? :)
Én kb 11 napja vagyok fent. 15 könyvet rukkoltam már sikeresen (és még vagy 10 van, amit még nem adtam fel). Happolásom még nincs. Először helyet akartam csinálni a polcon, hogy legyen hova tenni őket :P De már úton vannak *-*
Sajna azt nem sikerült még happolnom, amit igazán szerettem volna. :(
Köszi a választ! :) És te mindet postán adtad fel, vagy a happontokat is igénybe vetted?
Én egyet postáztam csak, a legelsőt, de nagy volt a csalódás, mert sikerült valamit elrontanom, és 300Ft-al többet fizettem a kelleténél... Szerencsére a másik két könyvet tudtam vinni happontra. :)
Most nézegetem a könyvespolcot, mit rakjak fel következőnek, feldobok vagy 5 könyvet, hogy utána én is tudjak happolni, mert már csak egy lehetőségem van. :D Elviekben jövő héten érkezik meg mind a 3 könyv, amit tegnap sikerült levadásznom. ^^
Én eddig minden könyvemet postán adtam fel. Úgy vagyok vele, hogy ha már így is - úgy is fizetnem kell a postáért, akkor ennyi erővel házhoz is küldhetem. :D
Szóval a happont nálam nem igen merül fel lehetőségként.
Másfelől pedig én kénytelen vagyok a címemre kérni a könyveket, mert ami van happont, az is kb 1 órányi utazás CSAK ODA! :( És ez az, ami még a legközelebb van... úgyhogy ha már tőlük el kell várnom ilyesmit, akkor az a minimum, hogy én is hasonlóan cselekszem. :)
Amúgy te szoktál valami pluszt tenni a csomagba? Kis ajándékot vagy valamit? ^^
Hát ez így érthető. :) Most és is házhoz "rendeltem" a könyveket, mert én is eléggé megszenvedtem a könyvek passzolásával, a happontok nekem is kicsit messze vannak, vagyis van pár közelebb is, de olyan helyekre kérték a leadást, hogy kellett egy kicsit utaznom.
Elviekben holnap érkezik meg az egyik könyvem. *.* Már nagyon izgulok. A 3-ból az egyiket visszavontam, mert egyrészt a rukkoló nem reagál semmit, másrészt rájöttem, hogy nem szeretném elolvasni. Elég rosszak a vélemények róla, általában nem szoktam hallgatni másokra, de most nem akarok kockáztatni. :)
Hm, én idáig még nem ajándékoztam semmit, eszembe sem jutott, csak arra tudtam gondolni, hogy érkezzen meg épségben a könyv, a postán is sokat szerencsétlenkedtem. :D De legközelebb tuti mellékelek valamit, egy kicsi levelet meg valami kis ajándékot. :) Te milyen ajándékokra gondolsz? Így hirtelen csak a kömyvjelző jut eszembe.
Nekem épp ma jött meg az első happolt könyvem *-* Kifogástalan állapotban! :D Szóval most happység van rendesen.
Amúgy a happont szerintem annyira nem rossz ötlet. :) Akkor egész életképes, ha mondjuk a happoló nyaral, de a rukkoló valamiért mindenképp elakarja küldeni. Na jó, ez kicsit talán erőltetett... :P de nah.
Én eleinte csak egy kis levelet írtam mellé, hogy jó olvasást, miegymás... :) Azóta már 1-1 teafiltert is bele rakok a csomagba ^-^ Ezt a többi rukkolástól lestem el xD (A rukkola facebook oldalán szoktam nézegetni képeket és ott mutatták)
Amúgy mi az a könyv, amit először kapni fogsz? :-)
Én a Vatikáni krimiket kaptam *-*
De jó neked! :) Szerencsés vagy, már régóta vágysz erre a könyvre?
Én a The Lovely Bones című könyvet happoltam, angol kiadásban, holnap kell megérkeznie. Eredetileg az egyik barátnőm szülinapjára happoltam volna, mert én már láttam a filmet és gondoltam neki is tetszene, meg angol nyelven van, így még gyakorolni is tud, de a rukkoló szerint nincs túl jó állapotban a könyv, szóval nem tudom. :/ Majd én is elolvasom, rám fér a nyelv gyakorlása, de lehet akkor majd valami másik könyvet keresek neki. :) Meg a Szerelmi történet című könyv a másik, azt a hét vége felé várom. Azt is meg akartam már nézni filmen, de előbb inkább elolvasom akkor, ha már lehetőségem adott rá. :) És a 3. könyv, amit végül visszavontam, az sz Oliver története, ami, hát, elvileg a folytatása, de mindenhol azt olvasom, hogy nem kellett volna ezt a könyvet megírni, nem jó, nem is kapcsolódik a történethez. Szóval inkább hagytam...
Ez a teafilteres dolog nagyon tetszik. :) Én még láttam olyat is, hogy valaki egy origami pillangót mellékelt, és egy plusz könyvet, ajándékba! :O :)
Ez a könyvet egész véletlen találtam, de érdekel a témája. :) Szeretek kicsit a szép külcsin mögé nézni, hogy valójában mi is folyik a háttérben (ugyebár ez a könyv a vatikánban történt csúnyaságokról szól :P nem épp fogja dicsérni a szerző). Én még a Kínai maffia című könyvet várom a hétre. Hát igen... xD Nem épp vidám témájúak.
Olyat sajna még nem sikerült happolnom, amit úgy Isten igazából szerettem volna :/ Olyanokat még nem tettek fel, vagy épphogy lekéstem. -.- Bosszantó kicsit, de szerencsére ráérek. :)
Kinek mi a jó állapot! :D Én pl már azon ki tudok akadni, ha a borító széle kicsit deformálódik, elhajlítódik valamerre. A halálom. Pláne, ha olyan könyvnél van, amit még szeretek is >.<
Egyébként én a rosszabb állapotban lévőeket eleve fel sem teszem. Volt egy zsáknyi (KOMOLYAN!) könyv a hátsó épületben. Némelyik elfogadható állapotú (szerintem, de ez igazán személytől függ mit tart elfogadhatónak), de inkább mindegyiket levittem a helyi könyvtárba. Tartogatni nem akartam, így pedig nem vész kárba. :)
Origami pillangó? *-* De ari! Én darvakat szoktam hajtogatni. Gondoltam rá, hogy teszek a csomagba, de féltem, hogy valaki kidobná... :( És inkább megtartottam dekorációnak.
(Én általában még a happolás napján becsomagolom a könyvet és vele együtt már a filtert is... és hát néhányat még nem sikerült feladnom vagy 1 hete, mert nem alakult úgy... Esélyes, hogy olyan illata lesz a könyvnek x"D)
Én is szeretem az ilyesmi témájú könyveket. :) De főleg az olyanokat, amik más országok, főleg ázsiai országok kultúrájáról szól.
Én bejelöltem egy rakat könyvet a kívánságlistámon, de amit a legjobban szerettem volna megszerezni, vagyis inkább elolvasni, azt valahogy sikerült megtalálnom pdf formátumban. :) Igaz, nem ugyanaz az élmény, mintha a valódi könyvet olvasnám, de így sokkal jobb, mert úgyis csak egyszer olvasom el, kíváncsi vagyok, mit esznek rajta olyan sokan. :D És amúgy is raktam volna vissza rukkolára.. Ja, a Szürke ötven árnyalata sorozatról van szó, úgy gondoltam, muszáj tudnom, miről beszélnek annyian. xD De ha megnézed, vagy 700-an várnak erre a könyvre, én meg nem tudok egész nap a gép előtt ülni azt lesve, mikor raknak fel egy példányt. De így most már tök jó, kicsit megkönnyebbülve nézem már az oldalt, hogy megvan az, amiért eredetileg jöttem. :D
Én idáig két könyvről csúsztam le, az egyik kiemelt volt, és amíg olvastam a leírást, addig elvitte más, pedig tetszett a sztori... A másik manga volt, szintén a leírás olvasgatása miatt csúsztam le róla. :(
Elég rossz érzés, de majd legközelebb hátha sikerrel járok. :)
Én is szeretem az ázsiai országokkal (kína, korea, japán) kapcsolatos dolgokat *-*
Detto. xD A szürke ötven árnyalatával épp ma szemezgettem. Nagyon alapokban tudom miről szól a könyv. Nem mozgat meg a sztorija, de nagyon érdekel már, hogy miért folyik mostanság a csapból is ez. -.- Én legalábbis nagyon sokszor belefutok.
Én már párszor, talán 4-5 alkalommal csúsztam le könyvről. Tudtam miről szól, nem az olvasással ment el az idő. Csak mire én frissítettem az oldalt, már eleve elvitték >.<
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!