Mi a véleményetek a következő könyvekről?
Éjszakai cirkusz
Vissza hozzád
Értelem és érzelem
A lányok
Talált vágyak osztálya
Shiver - borzongás
Gyűrűk ura
Szerelmünk lapjai
Testbérlők
A burok
Slide - mások szemével
Testbérlők kidolgozatlan
A burok gagyi
Shiver: Nem rossz, de nekem már nem adott semmi újat. Túl sok már a vérfarkas sztori, szörnyen sablonnak éreztem. A folytatásait nem tervezem elővenni, csak akkor ha már minden mást elolvastam.
Gyűrűk ura: Ezt viszont nagyon szeretem. :D Gyönyörű fogalmazás, csodálatos, kidolgozott világ. Nagyon jó stílusa van, a fordítás is megér egy ötöst. A történet nagyon jó. Hosszú ez a három könyv, bizonyos kor alatt szerintem nehezen emészthető, rengeteg benne a a tájleírás, a részletek, de pont ezért jó. A karakterek jól kidolgozottak, a lények is, minden. Éés. Nagyon izgalmas, beszippant, magával ragad. Szinte te is útitársnak érzed magad. Volt néhány rész, ahol a figyelmem elkalandozott, de attól még ajánlom nagyon mind a három részt!:)
Testbérlők: Kétszer kezdtem neki, kétszer hagytam abba. Majd lehet megpróbálom harmadjára is, de nem visz rá a lélek.
A burok: Ezt is szeretem. Nagyon. Régebben olvastam, mindenképp megér egy újra olvasást a történet. Egészen más mint az Alkonyat, hiába ugyanaz az író. A sztori is nagyon tetszik, a karakterek is, meg a megteremtett világ is. Ha az első 100 oldalon túl vagy teljesen magával ragad az egész könyv. Ha egyet tanácsolhatok, a film előtt nézd meg, mivel azt nagyon nem sikerült könyvhűre csinálni.
A szerelmünk lapjai pedig tervbe van. :)
Éjszakai cirkusz: Zseniális, nagyon új, nagyon más, semmilyen másik könyvhöz nem tudnám hasonlítani. Teljesen magába szippant a világa, mindenképpen érdemes elolvasni.
Szerelmünk lapjai: Megvettem, elolvastam, tovább is adtam. Nekem nagyon nagyon nyálas, és nem sokszor mondok ilyet, de a belőle készült film sokkal jobb lett, mint maga a könyv. Elég rövid, hamar el lehet olvasni, ha szereted a romantikus, csöpögős sztorikat, megér egy olvasást, nem veszítesz vele semmit.
Egyébként ha a [link] oldalon rákeresel a könyvekre, csomó-csomó véleményt olvashatsz mindegyikről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!