Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mennyi idő alatt olvastátok...

Mennyi idő alatt olvastátok ki a Tökéletes kémiát?

Figyelt kérdés

Előre is köszönöm.

Mi a véleményetek a könyvről,bármilyen téren.

Mennyire durvák a jelenetek?

2013. júl. 31. 10:44
 1/8 anonim ***** válasza:
3 nap:D nekem nagyon bejott a konyv,foleg h 2 szemszogbol irja Le a storyt:D nem olyan durva,bar sokszor beszelnek benne csunyan
2013. júl. 31. 13:51
 2/8 Triixii ***** válasza:
100%

1 nap:))

nagyon tetszett:DD

Annyira nem durvák szerintem. Jó könyv:)

2013. júl. 31. 15:40
 3/8 anonim válasza:
50%
Megvan valakinek a gépen? Ha igen lécci küldjétek el. Kíváncsi lennék rá. Kösi
2013. júl. 31. 17:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Pár nap alatt. Imádtam :D Nem olyan durvák a jelenetek, bár van benne elég trágár szó, de az igazából csak feldobja. A vége felé van még egy erőszakos jelenet, viszont ezek ellenére nekem nagyon tetszett, főleg a két szemszög, és Simone Elkeles stílusa miatt :) Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2013. júl. 31. 18:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Pár óra volt. Tetszett,bár nem lesz a kedvenc könyvem,annyira nem jön be az író stílusa,de a történet jó.
2013. aug. 1. 20:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

2 nap alatt úgy, hogy kb ez volt 3. könyv amit magamtól olvastam el, és kb 8 könyv amit életemben olvastam:)

Nekem tetszett, azért is mert használtak benne káromkodást, nem pedig egy egyszerű tündérmese. Sőt, most már tudok spanyolul káromkodni is:D

Nekem tetszett, bár nincs nagy tapasztalatom a könyvek terén (lásd fentiek:D) egyre többet olvasok, bár azért volt benne pár dolog, ami nem tetszett. Örülök neki, hogy elolvastam. A történet gördülékeny volt, szóval viszonylag könnyen érthető, bár sokszor kell lapozgatni a spanyol szavak miatt a végén lévő szótárhoz.

Kifejezetten tetszett a két szemszögből való forma. Ajánlom neked:)

2013. aug. 2. 23:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Huuh kb. 6-8 óra alatt! Én személy szerint imádtam, az egyik kedvencem lett! !;)
2013. aug. 6. 23:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Két nap...nagyon jó könyv!
2013. okt. 31. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!