Olvastátok már ezt? Nagyon ajánlom a "tökéletes" anyukáknak!
Gondoltam kirakom ide, mert itt annyian vannak akik leszúrják és lepontozzák a másikat, mert miért így meg úgy van és miért nem így meg úgy....szóval senki sem tökéletes, ezért nem kellene itt a legtöbb kérdezőt leszúrni és lepontozni. Hisz látjátok, senki sem tökéletes, mindenki "szar" anya :))) (persze ez utóbbi mondatomat viccesen írtam, nem kell olyan komolyan venni, nem vagyunk "szar" anyák :)
áhh,ez nagyonjó
köszönöm,nagyon nevettem :)
Bacca meg,kifutott a tej!! Hogy lehetek ennyire car anya??? :-D
Üdv: 3 lányos,20hkm
:)
Ha elviszed a kotelezo oltasokra akkor szaradjon a lelkeden ha netan valami mellekhatas jelenkezik.
Ha nem szeretned elvinni akkor kiteszed a gyereked egy csomo eletveszelyes betegsegnek.
Ha legzesfigyelot hasznalsz beszari vagy.
Ha nem hasznalsz akkor szegyeld magad, hogy meg ennyit sem voltal kepes megvenni.
Ha elore ul a babakocsiban akkor csapatod a szellel es nincs eleg anyai kontaktus.
Ha szemben nez veled megfosztod a latnivalotol.
Ha nem kivankozol buliba akkor besavanyodott eletevesztett anya vagy.
Ha elmessz akkor szavakat nem is lehet ra talani milyen vagy.
Ha hetvegere a nagyszuloknel van a gyerek, szegyenlheted magad mert nem nekik szulted.
Ha nem engeded el akkor onzo dog vagy.
Hajaj es ezt meg lehetne fokozni. :) Nekem is nagyon tetszett.
Es ha belegondolunk mar a terhesseg idejen elkezdodik:
Ha elmessz 4D-re akkor felvagsz es mar nem is eleg a korhazi kotelezo ultrahang.
Ha nem messz el akkor gyonyoru, hogy meg ezt sem engedhetitek meg magatoknak, ilyen anyagi helyzettel, hogy is lehet gyereket vallni? :)
Hát ez marha jó =) Feldobta az estémet,hálás köszönet,hogy kiraktad! =D Nagyon jót nevettem,köszönöm! =)
38hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!