Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Olvastátok már ezt? Nagyon...

Olvastátok már ezt? Nagyon ajánlom a "tökéletes" anyukáknak!

Figyelt kérdés

[link]

Gondoltam kirakom ide, mert itt annyian vannak akik leszúrják és lepontozzák a másikat, mert miért így meg úgy van és miért nem így meg úgy....szóval senki sem tökéletes, ezért nem kellene itt a legtöbb kérdezőt leszúrni és lepontozni. Hisz látjátok, senki sem tökéletes, mindenki "szar" anya :))) (persze ez utóbbi mondatomat viccesen írtam, nem kell olyan komolyan venni, nem vagyunk "szar" anyák :)

2012. szept. 19. 15:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%

áhh,ez nagyonjó

köszönöm,nagyon nevettem :)

2012. szept. 19. 15:40
 2/11 A kérdező kommentje:
Nekem is tetszett, én is jót nevettem :)
2012. szept. 19. 15:43
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

Bacca meg,kifutott a tej!! Hogy lehetek ennyire car anya??? :-D

Üdv: 3 lányos,20hkm

2012. szept. 19. 16:16
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

:)

Ha elviszed a kotelezo oltasokra akkor szaradjon a lelkeden ha netan valami mellekhatas jelenkezik.

Ha nem szeretned elvinni akkor kiteszed a gyereked egy csomo eletveszelyes betegsegnek.

Ha legzesfigyelot hasznalsz beszari vagy.

Ha nem hasznalsz akkor szegyeld magad, hogy meg ennyit sem voltal kepes megvenni.

Ha elore ul a babakocsiban akkor csapatod a szellel es nincs eleg anyai kontaktus.

Ha szemben nez veled megfosztod a latnivalotol.

Ha nem kivankozol buliba akkor besavanyodott eletevesztett anya vagy.

Ha elmessz akkor szavakat nem is lehet ra talani milyen vagy.

Ha hetvegere a nagyszuloknel van a gyerek, szegyenlheted magad mert nem nekik szulted.

Ha nem engeded el akkor onzo dog vagy.

Hajaj es ezt meg lehetne fokozni. :) Nekem is nagyon tetszett.

Es ha belegondolunk mar a terhesseg idejen elkezdodik:

Ha elmessz 4D-re akkor felvagsz es mar nem is eleg a korhazi kotelezo ultrahang.

Ha nem messz el akkor gyonyoru, hogy meg ezt sem engedhetitek meg magatoknak, ilyen anyagi helyzettel, hogy is lehet gyereket vallni? :)

2012. szept. 19. 16:21
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
Ilyenkor bánt, hogy a kérdéseket nem lehet pontozni. Nagyon jó. :) Mindenkinek el kéne olvasnia. Köszönöm.
2012. szept. 19. 17:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
es mennyire igaz ez, jot nevettem :))
2012. szept. 19. 18:23
 7/11 A kérdező kommentje:
:D Gondoltam, hogy tetszeni fog, ezért is raktam ki :) és is jót szórakoztam :)
2012. szept. 19. 19:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó. Vajon miért kell a kommenteket lepontozni, mikor mindenki csak tetszést nyilvánított, és nem nagyon volt még olyan kérdés, ahol ekkora az egyetértés? Szerintem ez is megér egy mosolyt.
2012. szept. 19. 20:44
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát ez marha jó =) Feldobta az estémet,hálás köszönet,hogy kiraktad! =D Nagyon jót nevettem,köszönöm! =)

38hkm

2012. szept. 19. 21:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Jesszus, tényleg pont ilyen hülyék vagyunk itt a GYIK-en! :)
2012. szept. 19. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!