Olvastátok már ezt? Nagyon ajánlom a "tökéletes" anyukáknak!
Figyelt kérdés
Gondoltam kirakom ide, mert itt annyian vannak akik leszúrják és lepontozzák a másikat, mert miért így meg úgy van és miért nem így meg úgy....szóval senki sem tökéletes, ezért nem kellene itt a legtöbb kérdezőt leszúrni és lepontozni. Hisz látjátok, senki sem tökéletes, mindenki "szar" anya :))) (persze ez utóbbi mondatomat viccesen írtam, nem kell olyan komolyan venni, nem vagyunk "szar" anyák :)
2012. szept. 19. 15:33
11/11 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy tetszik :))) hogy ki az aki lepontozgat, na azt nem tudom, én mindenkinek adtam egy zöld kezet! :) én is így vagyok vele, hogy nem nagyon van olyan kérdés, ahol ilyen egyetértés lett volna. Mindenki csak leírta, hogy tetszett neki...erre valaki lepontozza....hát van aki ezt élvezni...
2012. szept. 20. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!