Olvastátok már Meg Cabot-tól a Misztikus szerelmet?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a könyvről? Azt hallottam meg van filmben is...A film teljesen más? Hogy lehet rátalálni? Misztikus szerelem a film címe is?2013. júl. 25. 16:37
1/9 anonim válasza:
Ém olavstam már. Könyvben nagyon tetszett és teljesen átjött minden de a film borzalmas. Ott a lányt Allie-t állítják be Arthur reinkarnációjaként éa Merlin is megjelenik egy diák alakjában...valamint nem Marco a rossz fiú hanem a tanár. A film címe egyébként Avalon gimi
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Azért nézzem meg a filmet vagy inkább ne? Te először a könyvet olvastad, vagy a filmet láttad?
2013. júl. 26. 18:07
3/9 anonim válasza:
A könyv nekem is nagyon tetszett,viszont a film sem rossz annyira ha elvonatkoztatunk a könyvtől. Összevetve a kettőt,a könyv hasznosabb és jobb is,valamint érthetőbb :)
4/9 A kérdező kommentje:
Ééééértem. Köszi 2. válaszoló! :)
2013. júl. 27. 17:18
5/9 anonim válasza:
Én Meg Cabottól két könyvet ajánlanám az egyik a Hívószám 1-800, a másik pedig az Elhagyatva.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Azt hitem, hogy az nagyobbaknak való...
2013. aug. 15. 09:24
7/9 anonim válasza:
1.válaszoló vagyok.
Én először a könyvet olvastam, ezért volt annyira lehangoló, hogy a film nem túlzottan hű a könyvhöz. Ettől függetlenül érdemes szerintem megnézned a filmet is :)
8/9 anonim válasza:
Elhagyatva, a Hívószám, és a Mediátor is olyan könyvek, amiket 14 éves kortól vagy akár 12 éves kortól is simán lehet olvasni, nem ír le benne semmi "felnőttes" dolgot.^^
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2013. aug. 22. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!