Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen remek, izgalmas krimi...

Milyen remek, izgalmas krimi könyveket ismertek?

Figyelt kérdés

Valami nem túl vontatott, izgalmas, érdekes krimi könyvet szeretnék olvasni, és ezért kérem az ajánlásokat! :)

Előre is köszönöm.

2013. júl. 29. 21:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Rejtő Jenő könyvei, pl. Vesztegzár a Grand Hotelben, Az ellopott cirkáló, A megkerült cirkáló, stb. (izgalmas, nagyon fordulatos, humoros is)

Agatha Christie könyvei (kevésbé kalandosak, de érdekesek és szórakoztatók)

Sir Arthur Conan Doyle könyvei (ő írta az eredeti Sherlock Holmes történeteket is)

Szerb Antal: A Pendragon legenda (izgalmas, kicsit humoros is)

Mattyasovszky Jenő könyvei (egy magyar kémelhárító tiszt kalandjai a '60-'70-'80-as évekbeli Magyarországon)

Bogdán István: Filamér (egy műfajilag is érdekes krimimese, izgalmas, vidám, kalandos)

2013. júl. 30. 14:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Lőricz L. László. Én még nem olvastam egyik könyvét sem, de állítólag ő is érdekes krimiket ír. Rajta kívül csak Agatha Christie-t ismerem, neki viszont minden könyve tetszett.
2013. júl. 30. 18:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Ó, jaj, Lőrincz L. Lászlót nem ajánlom! Egy negatívabb időszakomban elolvastam pár könyvét, siralmasan katasztrofálisak. Egy kaptafa mind, a csakis és kizárólag kereskedelmi célú irodalom iskolapéldája. Lapos, űbergagyi, soroljam még?

Első voltam.

2013. júl. 31. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!