Ajánlana valaki félelmetes könyvet/könyveket?
"Valahol, valamikor egy diktatórikus távol-keleti országban, az állami vezetők kegyetlen kísérletet eszelnek ki: negyvenkét középiskolást egy lakatlan szigeten arra kényszerítenek, hogy életre-halálra megvívjanak egymással. Géppisztolytól kezdve a sarlón át a konyhai étkészletből származó villáig, bármilyen fegyver a rendelkezésükre áll… A Programnak csak egyetlen túlélője lehet: a győztes. Takami Kósun regénye - melyet gyakran neveznek a 21. századi Legyek urának - botrányos karriert futott be. "
Jobban én sem tudnám leírni.Nagyon részletesen leírja minden egyes szereplőnek a halálát,még azt a pillanatot is,amikor ÉPPEN meghal.Nagyon durva könyv-ellenben a filmmel ne próbálkozz,mert egy kalap sz.rt nem ér.
Remélem meghozta a kedvedet :)
ÁÁÁÁ, NAGYON SZUPER VAGY!!! ^_^
Most akartam pont kiírni egy másik kérdést, mert ezt a könyvet kerestem csak nem tudtam mi a címe :)
Hallottam róla meg bele is olvastam egyszer, csak nem emlékeztem a címére, meg az íróra se ezért nem tudtam rendesen elolvasni és csak az alapsztorira emlékeztem. De így végre el tudom olvasni ezt is !
Nagyon-nagyon köszönöm! :)))
:D
Szívesen,örülök,hogy segíthettem :)
Stephen King: Tortúra, Christine, AZ
És a többi Stephen King könyv.
Richard Laymon is elég jó, Dean R. Koontz meg a klasszisok közül H.P. Lovecraft például.
Stephen King regényeiben nem fogsz csalódni az biztos.
Rémület a sivatagban
Végítélet
Bilincsben
A mobil
Halálos árnyék
Borzalmak városa
Szia.Inkább filmeket nézz.
Sokkal jobb filmben,mint könyvben.De te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!