Tudnátok tanácsot adni, hogy lehetne jobb?
guardian-angel-to-love.blogspot.hu
Kb. két hónapja indult a blog, igaz, csak mostanában kezdtem el vele komolyabban foglalkozni. Mit gondoltok róla, mi az, amin javítani kéne (főleg a történetre és az írásmódra gondolok)? Tudom, messzemenő következtetéseket nem lehet levonni ebből a két részből, de azért megpróbálnátok? Eddig senkitől nem kaptam rendes kritikát, bárkitől is kértem... A hasznos válaszokat előre is nagyon köszönöm, menni fog rá a zöld kéz! :)
Abban igazad van első válaszoló, hogy fiatal kézből származik az írás,és bizonyára van még mit javítania..
De szerintem egyáltalán nem jellemtelenek a karakterek, és biztosítalak róla, hogy alaposan végig gondolt a történet (ismerem a hátteret). De ez a fiatal lány ebben látja a jövőjét... az írásban. Senki nem mondhatja, hogy ez egy ugyan olyan alap hülyeség, ami minden hol megtalálható.
Ha tényleg ennyire otthon vagy ebben a témában, akkor adj neki olyan tanácsot, ami alapján tudna a következő részekben változtatni. És várd meg a következő bejegyzéseket, mert ez nagyon az eleje, később kicsit korrektebb véleményt tudsz majd adni. Hamarosan megjelenik a következő része, és garantálhatom, hogy nagyon érdekes történet lesz. ;)
Második!
Elfogult vagy. Az első válaszoló leírta a véleményét, amiben én semmi kifogásolhatót nem találtam. Beleolvastam, de őszintén nem kötött le. A karakterek nekem kissé sablonosak, a történet, bár nem tömeg, de nem is túl egyedi. Én is azt tudom mondani, hogy nem kell azonnal megosztani az írásait egy kezdőnek(bár nagyon sokan teszik). Rengeteg olvasást és még több olvasást javasolnék. A kor egyébként szerintem nem mérvadó, vannak nagyon tehetséges 13-14 évesek is...
Köszönjük a válaszokat, ha így gondoljátok akkor szeretnénk tanácsot kérni, hogy hogyan javíthatná a hibákat! :)
Igyekszünk minden hibát kijavítani, ér remélem azután mindenkinek elnyeri a tetszést!!! :)
Köszönjük szépen Ally!!!
Admin
Figyeljetek oda a helyesírásra. Utólag olvassátok vissza, amit írtatok, és javítsátok ki az elgépeléseket. Az idegennyelvű nevek toldalékolásával különösen hadilábon álltok.
Ez az egyetlen olyan szempont, amely nyilvánvaló hiba. A továbbiakban azokat a tényezőket említem meg, amelyek miatt nekem, és még bizonyára sokan másoknak sem jön be.
Először is, én már kinőttem ebből. Ez az őrangyalos téma, a gyönyörű, szárnyas nőt ábrázoló kép, meg az egésznek a stílusa álmodozó, a nemi érésük során kibontakozó tini lányoknak való. Nekik bizonyára be is jön, aligha tévedek, hogy ez a blog őket szólítja meg. Értelemszerűen az idősebb korosztály nem tud tehát azonosulni vele. Nem mi vagyunk a célközönség.
Ezt a betűtípust sokan használják, ergo elcsépelt. Ha valami egyedi betűtípust szeretnétek használni, ne ezt használjátok, mert ez már minden, csak nem egyedi.
A téma sem egyedi, de lehetne rosszabb is. Az angyalok még mindig jobbak a vérfarkasoknál. Könyörögve kérlek titeket, hogy kerüljétek az elcsépelt frázisokat, és törekedjetek az eredetiségre! Ennek érdekében erősen ajánlom, hogy minél többet olvassatok, és lehetőleg ne csak bestsellereket és kortárs szórakoztató irodalmat!
Köszönjük szépen a hasznos választ!!! :)
A tisztázás kedvéért a blogot az író egyedül írja, én csak képviselem! :)
Admin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!