Tanácsot kérnék! Szerintetek melyik a jobb bicikli?
Sziasztok!Sajnos,én ehhez a témához nem értek,így a tanácsotokra lenne szükségem.E két kerékpár közül melyik érné meg jobban az árát?Melyik a jobb?Esetleg valami észrevétel vagy tapasztalat a márkákkal?
Előre is köszönöm:)
(Ha esetleg ilyen árban hasonlót tudtok mondani,azt is megköszönöm!)
A Dema sem jobb. Egyik sem nagy durranás.
Nézd meg bikemagon az outikat. 150 ért szerintem kapsz rendes alkatrészekkel szerelt rendes vázas bringát.
Attól függ milyen felhasználásra kell ez a bringa. Kedves Linkoln hiába ajánlja a bikemag aprót, aki nem ért hozzá, annak rizikós a használt bringa. Nyilván használtban ilyen áron jobban felszereltet kapsz.
Nincs ezzel a demával semmi baj, ha átlag felhasználásra veszed, ha versenyezni akarsz, vagy csak komolyan gondolod az országútizást, akkor minimum shimano 105-ös szettel nézz országútit, de azt 300 alatt nem nagyon mutogatják újonnan!. Üdv!
Először is mindenkinek köszönöm a választ!
Elsősorban városi használatra lenne(kb 10 km-re lévő suliba járok be egy régi gyerek versenybringával,de már teljesen kinőttem)másodsorban imádom ezt a sportot,minden hétvégén tekerek minimum 50-60 km-t,nyár végére teljesíteni szeretném a Balaton-kört,szóval ilyen szempontból is megbízható kerékpárt szeretnék.Más árkategóriában nem mozoghatok(szerintem értelme se lenne)
Amire kell, szerintem elegendő ez a dema, aztán majd cserélgetsz rajta idővel pár alkatrészt ami elhasználódik.
Ha meg nincs több pénz, akkor nincs is értelme ezen rágódni, ennyi a keret és ez van. Nem rossz kis hobbi bringa ez.
Ez legalább új és garanciális, használtban is ki lehet fogni nagyon jó bringákat, 150 körül használtba ennél sokkal jobbat is kaphatsz, de azt csak akkor vállald ha előtte látta egy szervizes vagy olyannal mész aki tényleg ért hozzá. Jó kerékpározást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!