Piszkos Fred közbelép, ebben mentek elveszett földrajztudóst keresni, csak véletlenül otthon hagyták.:D
De az általad említettek is nagyon jók voltak.
2013. júl. 24. 15:35
2/8 anonim válasza:
Jó kérdés, nekem A szőke ciklon annyira nem tetszett. A Csülök-történetek (Az elátkozott part és a Három testőr Afrikában) nálam ott van a topon, Tuskó Hopkins és a tiszteletbeli katonaság.
2013. júl. 24. 15:45
3/8 belapus válasza:
Nekem tetszettek ezek is:
Vesztegzár a Grand Hotelben,
A Néma Revolverek Városa.
2013. júl. 24. 17:03
4/8 anonim válasza:
A leghumorosabb talán a Piszkos Fred, a Kapitány. Az én kedvencem Rejtőtől Az ellopott futár, ez is elég humoros is, bár nekem inkább azért a kedvencem, mert a humor mellett mély és elgondolkodtató is.
De az általad említett kettő is jópofa. Talán egy icipicit nekem A szőke ciklon jobban tetszett e kettő közül, ha már választani kell.
2013. júl. 25. 18:55
5/8 A kérdező kommentje:
Az általatok említettek mind nagyon jók, a Piszkos Fred, a kapitány az egyik kedvencem. Nekem még tetszett Az elveszett cirkáló is. :)
2013. júl. 26. 14:27
6/8 anonim válasza:
Igen, Az elveszett és A megkerült cirkáló is nagyok. :) Tudom, hogy Rejtőt elsősorban nem a tájleírásai miatt szeretjük, de A megkerült cirkálóban a leírásokat egyszerűen imádom. Meg aztán Fülig Jimmy interpretációja is sokat dob a dolgon. :)
2013. júl. 26. 19:17
7/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon jók ezek is:
Az előre tolt helyőrség
Tigrisvér
Az elátkozott part
Egy bolond száz bajt csinál
2013. nov. 28. 18:05
8/8 anonim válasza:
Nekem a két kedvencem az Elveszett cirkáló és a Három testőr Afrikában. Rengeteget nevettem mindkettőn :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!