Melyik a jobb könyv Rejtő Jenőtől?
Figyelt kérdés
A megkerült cirkáló,A sárga garnizon,A 14 karátos autó,Az elátkozott part,Az előretolt helyőrség.ezek közül melyik a legjobb első 3 sorrendben??2013. jún. 30. 11:48
1/6 belapus válasza:
Az én sorrendem:
A 14 karátos autó
Az elátkozott part
A megkerült cirkáló
Az első kettőt csak hajszál választja el.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. jún. 30. 11:55
3/6 anonim válasza:
Attól függ, mit szeretsz jobban: a háborús jellegű történeteket, vagy azt, ha dominánsabb a szerelmi szál, vagy inkább a humor legyen több?
Az én dobogós helyezettjeim:
1. A megkerült cirkáló (fergetegesen humoros, egy pici szerelmi szállal)
2. Az elátkozott part (főként humoros és kalandos)
3. A 14 karátos autó (sok humor, közepes mennyiségű szerelmi szállal)
4/6 anonim válasza:
Én a Tizennégy karátos autó-Az előretolt helyőrség-A sárga garnizon hármasra szavaznék, ezekben hangsúlyosabb a kaland, mint a szerelmi szál (de mindenhol az mozgatja az eseményeket). Az elátkozott part csak a Három testőr Afrikábannal együtt az igazi, A megkerült cirkálóhoz meg dukál Az ellopott cirkáló (és a Piszkos Fred közbelép is).
5/6 A kérdező kommentje:
ó köszönöm szépen:) de én inkább most humorosat szeretnék olvadni és köszönöm a segítséget :)
2013. júl. 1. 18:01
6/6 anonim válasza:
Nagyon szeretem Rejtő Jenőt, de amikor a Az előretolt helyőrséget olvastam kicsit csalódtam benne, mert nagyon sok rész (nekem) unalmas volt. A legjobb akkor is a Szőke ciklon! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!