Rszfm kérdése:
Mi a véleményetek erről a fanfictionről? Szerintetek vicces? (Ron & McGalagony)
2013. júl. 22. 19:20
1/1 anonim válasza:
Háát, én inkább kínomban röhögtem. Egyes kifejezéseket rosszul használnak és néhány helyen azon gondolkoztam, hogy ez most hogy lehetséges (pl. zongorázás közben maszturbálás) , és nem éppen jól megszerkesztett, átnézett, átgondolt ez a fanfic. Merengőn ennél sokkal jobb furcsa párosú elgondolások vannak, na mindegy.
Tehát engem nagyon zavart az az igénytelenség ami a sorokból áradt, egy kicsit több munkával jobb lehetett volna. :/ Mert az alapötlet annyira nem gáz egy ennyire valoszínütlen párosnál, de a kidolgozás. :( Nekem ez nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!