Réka:) kérdése:
Olyan könyveket szeretnék amiben gyilkosságok, nyomozás van esetleg maffia de inkább vicces jellegű? Ha ismer valaki
Figyelt kérdés
inkább a gyilkosok szemszögéből írt könyvet szeretnék.előre is köszi a válaszokat2013. jún. 17. 11:07
1/6 anonim válasza:
Vicces jellegű, a gyilkos szemszögéből írt történet elvétve akadhat, hiszen a gyilkosság egy igen komoly dolog. Továbbá ha a gyilkos szemszögéből ábrázolják a helyzetet, a nyomozás maximum mellékszál, hiszen ismert a tettes és a körülmények. Maffiás-gyilkosos mű biztosan van több is (elkövető szemszögű is). Nyomozós-vicces szintén létezik. Melyik érdekelne jobban, álltsd fel a prioritásokat!
3/6 A kérdező kommentje:
Olyanra gondoltam inkább ahol vannak a gyilkosok ès a ő szemszögükből van, olyan ahol ez termêszetes hogy mondjuk le kell lőni valakit. Ês azt hogy vicces jellegű úgy èrtettem hogy nem tudom hoggy mondjam talán kiparodizálja az ilyet. Vagy ilyesmi. Láttam ilyen filmet abbol jött az őtlet. Arröl szolt hogy van a maffia ès újjoncoknak küldetêseket osztanakeg ugy az embereiknek ès akinek sikerül kap egy csomo pènzt. De nem volt nagy jelentősêge amikor megölik egy mást meg semmi ês alapjába vêve vígjátèk volt. Olyan is volt higy a felesège nem tudott semmit ès akkor a nagy kemêny valaki hideg vèrrel gyilkol mindenkit aki az útjába kerül de ha hívja a felesège akkor "nem szivem most nen èrek rá,,jó jómegyek" ès elrohan bevásárolni pl. Igazáböl a nyomozás nem nagyon kell inkább ilyen vígjátêk amit leirtam ha tudtok. Köszi a válaszokat!
2013. jún. 18. 09:30
4/6 A kérdező kommentje:
A nyomozosra inkább ugy gondoltam hogy van egy nagy ház szobalánny, inassal stb. Ès törtènik valami. S gyilkosság vagy rablàs vagy valsmi. Ès kiderítIk hogy ki volt mikor. De mindenki titkol valamit ès izgalmas. Kèt külön törtènetre gonsoltam.
2013. jún. 18. 09:40
5/6 anonim válasza:
Maximum Mattyasovszky Jenő Hód-könyveire illik rá nagyjából a leírásod.
A főszereplő egy magyar kémelhárító tiszt, a történetek tehát a kémkedés köré szövődő krimik maffiáról, szervezett bűnözésről, időnként természetesen gyilkosságok is történnek. Bár nem a humor az elsődleges kvalitásuk, vidám, szórakoztató könyvek, jókat lehet derülni rajtuk.
6/6 A kérdező kommentje:
Megnèzem köszönöm
2013. jún. 21. 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!