Igazán félelmetes horror könyv?
Olvastam már Darren Shan-t, Stephen Kinget (Tortúra, Cujo), és Dean R. Koontz-t is, de annyira egyiket sem találtam félelmetesnek. King könyvei inkább megrázóak voltak.
De én olyan könyvet szeretnék elolvasni, amitől szó szerint nem merek éjszaka kimenni wc-re, és nem merem kidugni a lábam a takaró alól. Létezik ilyen?
Sok helyen olvastam hogy pl Kingtől a Tortúra meg a Cujo (amiket olvastam is) mennyire félelmetes. Az inkább brutális, az ilyen öldöklős, gyilkolós, mindenhol vér dolog nem hat meg.
Amiktől igazán "félek" azok a paranormális dolgok. Szellemek, kísértetek... Hogy egy példát mondjak, évekkel ezelőtt az Átok című filmet (azt hiszem a japán verziót) gond nélkül végig néztem, és jót aludtam utána. De a Paranormal Activity után 2 éjszaka nem aludtam, hiába tudtam, hogy nem igazi a film.
Ezek után hátha könnyebben tudtok könyveket ajánlani :)
Az első által írt élőhalottas, szerintem unalmas volt, bocsi :)
SK-Cujo, és Tortúra pont nem félelmetese, ahogy írtad inkább megrázó.
Talán az Az-t javasolnám, szintén Kingtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!