Hogy tetszene az alap történetem?
Most gondolkodom egy könyv írásban,és ezen szituációból induló történetszálas könyvet írnék.
A halál.Bekövetkező esemény amely az emberi élet elengedhetetlen szerepei közé tartozik,hogy az egyensúlyt fenntarthassák az angyalok. Minden egyes lélekhez kötődik egy halálangyal,akinek szerepe hogy a lelket támogassa életében,de amint eljön a vég ideje testéből eltávolítsa. De az angyalok sem egy kódszerűen futtatható végrehajtók akik a felsőbbrendűek rendeletét várják! Egy közülük Sámuel letépve szárnyait az emberi élet részéé váll. Ám a parancsolatot ezzel a kitérővel sem bírja megszegni,ezért a kiosztott lelket kell védelmezni, mint hallhatatlan lázadó angyal. Amint kitudódik tette három angyalt és lelket küldenek, hogy őket kivégezzék és így a rend fennmaradhasson.
Na most még ennyi lenne az alap történetem. Nektek eddig hogy tetszene?
Eddig egy polcnyi horror könyvet olvastam némely természetfelettivel volt keverve tartalmilag. Kedvenc írom Darren Shan és tőle a Holtak Vonulása. Ajánlom mindenki figyelmébe! Kiválóan leírt történetszál,és története magába szippant.Nem bírtam lerakni :D
15/F Ha valami kérdés lenne íj privátban és megmondom a választ vagy ha a könyvel kapcsolatban keresel privátban elküldöm facebook-omat!
1 éve piszokul utáltam olvasni hála a kötelezőknek...
Miután a könyvesboltban vettem egy cd-t adtak mellé egy könyvet és azóta a horror a kedvenc könyv típusom :D
Zenét szintúgy hallgatok napi szinten kb 4-5 órát :D a szomszédok már unják,inkább ezt hallgassák mint Zámbót :D
Ez is zenehallgatás közben jött a történet ennél a 2 számnál:
https://www.youtube.com/watch?v=xJUYyGxT20Q
https://www.youtube.com/watch?v=YkYVIePty9s
Lehet hogyha kész a könyv lesz mellé cd amelyen aláfestő zenét rakok fejezetekre osztva :D
Hát, helyesírás szempontjából még sokat kell javítani, a történet sem túl eredeti. Engem a Death Note-ra emlékeztetett.
Még amit nem értek, hogy ez a Sámuel tulajdonképp miért tépte le a szárnyait? Nekem ha szárnyaim lennének, egész nap röpködnék, azután pedig tisztogatnám, nemhogy letépném. :D
Meg hát ez így még elég kevés. De saját szórakozásra jó, aztán majd ha kész esetleg, átjavítgatod vagy ilyesmi.
Hol van ebben helyesírási probléma?
Death Note-hez semmi köze! Láttam a filmet és az anime változatát is az tény de túl sok összkapocs nincs...
Úhh, nem szoktam nézni legtöbbször a százalékokat, de ez most szíven ütött. Kérdező, ha nem bírod elviselni a kritikát, akkor ne rakd ki ide a "művedet"!
Akkor rávilágítok pár hibára:
"Egy közülük Sámuel letépve szárnyait az emberi élet részéé váll."-- részéé váll?
"mint hallhatatlan lázadó angyal"
A "hallhatatlan" azt jelentené, hogy nem hallható. A halhatatlan azt, hogy nem tud meghalni. Gondolom az utóbbira gondoltál.
Azonkívül szóközt kell tenni vesszők és pontok után. Meg rengeteg helyre vesszőt se tettél, ahova kellene:
"Bekövetkező esemény amely az emberi élet"
"esemény" szó után vessző.
"de amint eljön a vég ideje testéből eltávolítsa."
"ideje" szó után vessző.
"De az angyalok sem egy kódszerűen futtatható végrehajtók akik a felsőbbrendűek rendeletét várják! "
"végrehajtók" után vessző.
"Amint kitudódik tette három angyalt"
"tette" után vessző.
Azonkívül azért de, eléggé hasonlít a Death Note-ra, még a lények neve is, "halálangyal". Egyébként nem azt mondtam, hogy onnan koppintottad, hanem azt, hogy engem eléggé arra emlékeztet, és a kettő között nagy különbség van.
Lehet lepontozni, ha nem tetszik, de nem hiszem el, hogy Te komolyan azt gondoltad, hogy ez tökéletes...
Öregem, én imádom Darren Shant, megrögözött rajongója vagyok, és egyszerűen rajongok A holtak vonulásáért, de ez... hogy is mondjam úgy, hogy ne sértődj meg? Nos, ez rossz.
A helyesírásod katasztrofális, az írásodból árad az igénytelenség. Az alapgondolat nem lenne rossz, de legalább három évet öregedtem, mire kihámoztam, hogy mit is akartál írni.
Írd meg, én biztatlak, de KÖNYÖRGÖM, ne így! Tiszteld meg az olvasóidat azzal, hogy figyelmet fordítasz a helyesírásra.
26/N/Darren Shan rajongó
senkire se pontoztam... ha én pontoznák is akkor se írná ki egyből a százalékot....
Ahhoz min 7 pontozás kell.... A kritikákat pedig elfogadom! Azért is kérdeztem hogy a jövőben jobb legyen az írásom! Ha csak le akarnék mindenkit pontozni akkor keresgélnék más kérdéseket és ott mindent lepontoznék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!