Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ti hogy döntenétek a szereplői...

Gyémántlány kérdése:

Ti hogy döntenétek a szereplőim helyében?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy könyvet írok.

A történet röviden a következő: Johanna (16) néhány barátnőével és az új barátjával (Máté) Olaszországba megy nyaralni, ahol véletlenül összefut volt barátjával, akivel kénytelenek voltak elhagyni egymást, mert a fiú (Mario) apja szállodát akart nyitni a hazájukban, ebben szálltak meg a főszereplőm és a barátai. A távkapcsolat Mario és Johanna között nem működött jól, ezért nem is beszéltek, azonban Mario érzései nem változtak meg, és Johanna is úgy érzi, sokkal jobban kijön volt barátjával, mint Mátéval. A fiú azonban tökéletes: kedves, jól tanul,

ügyvédi karriert akar magának, családja jómódú, és amellett, hogy állandóan ajándékokkal halmozza el Johannát, még jóképű is, eközben Mario a bizonytalan jövővel küzd, apja olasz lányt akar a fiának, és még barátnője is van, aki ráadásul annak a férfinak a gyereke, akinek segítségével alakult meg a szállodájuk.

Még nem tudom, mi lesz a velük, ezért érdekelne a véleményetek, hogy ti mit csinálnátok, ha Mario vagy Johanna helyében lennétek. Feláldoznátok mindent egymásért, vagy kockáztatnátok a boldogságot a tökéletesség elvesztésének elkerülése érdekében?

2013. júl. 12. 21:14
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

nem tudom,de én a helyedben újraírnám

nincs értelme úgy írni hogy te sem tudod hogy mit akarsz,és rég olvastam már ennyire semmitmondó története

2013. júl. 12. 21:17
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Remélem bírod a kemény kritikát és nem pontozol le. DE! A történet alapsztorija nagyon jó, azonban valamiért egy hoolywoody cuppogós történet lett belőle. Még nem tudjuk mi lesz Marióval, Johannával és Mátéval, de MINDENKI sejti már hogy a végén úgyis mario és Johanna egymásra talál. Ez sablon sztori, és unalmas, mert tudni a végét.

Egy tötrénet akkor jó, ha tele van váratlan fordulattal. Szerintem azért sem tudod már folytatni a történeted mert kezd sablon lenni. (elnézésdt a sok szó ismétlésért)

2013. júl. 12. 21:21
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Őszintén? Ez így tényleg egy sablon sztori, én vinnék bele egy kis izgalmat, mondjuk egy új szereplőt aki mindent összekever. :)
2013. júl. 13. 13:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
elég egyszerű a két fiú egymásra talál, a lány által és átértékelik szexuális beállítottságukat valahogyan ezt majd kigondolod, és ez a johanna idézte elő azzal, hogy valahogy összehozta őket aztán jön simán, hogy a lány vívódása, hogy egy ideális fiatalkor, erre összehozott két fiút akik persze önfeledten élvezik a szüleik meg nem örülnek ennek, de aztán a marió apjának elmondja, hogy jött ez össze marió apja elmondja a gazdagéknak aztán rászállnak a lányra aki mondjuk öngyilkos lesz, nem kell tudni, hogy meghal elég ha leépül az is elég tragikus azt cső, így még megmenthető de egyébként sablon szar az egész
2013. júl. 15. 00:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Ebből nem könyvet hanem egy jó nyálas dél-amerikai színészekkel telepakolt filmet kéne csinálni.

Egyébként a plusz szereplő tényleg jó ötlet, de az egész nagyon erőltetett.

Ajánlanám szerelmes és szövevényes történetként Szentivánéji álom című művet, a mestertől. =)

2013. júl. 15. 20:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok!

Amúgy az előttem lévőn jót röhögtem! :DDD xD Pacsit!

2013. júl. 15. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!