Ti hogy döntenétek a szereplőim helyében?
Az a helyzet, hogy könyvet írok.
A történet röviden a következő: Johanna (16) néhány barátnőével és az új barátjával (Máté) Olaszországba megy nyaralni, ahol véletlenül összefut volt barátjával, akivel kénytelenek voltak elhagyni egymást, mert a fiú (Mario) apja szállodát akart nyitni a hazájukban, ebben szálltak meg a főszereplőm és a barátai. A távkapcsolat Mario és Johanna között nem működött jól, ezért nem is beszéltek, azonban Mario érzései nem változtak meg, és Johanna is úgy érzi, sokkal jobban kijön volt barátjával, mint Mátéval. A fiú azonban tökéletes: kedves, jól tanul,
ügyvédi karriert akar magának, családja jómódú, és amellett, hogy állandóan ajándékokkal halmozza el Johannát, még jóképű is, eközben Mario a bizonytalan jövővel küzd, apja olasz lányt akar a fiának, és még barátnője is van, aki ráadásul annak a férfinak a gyereke, akinek segítségével alakult meg a szállodájuk.
Még nem tudom, mi lesz a velük, ezért érdekelne a véleményetek, hogy ti mit csinálnátok, ha Mario vagy Johanna helyében lennétek. Feláldoznátok mindent egymásért, vagy kockáztatnátok a boldogságot a tökéletesség elvesztésének elkerülése érdekében?
nem tudom,de én a helyedben újraírnám
nincs értelme úgy írni hogy te sem tudod hogy mit akarsz,és rég olvastam már ennyire semmitmondó története
Remélem bírod a kemény kritikát és nem pontozol le. DE! A történet alapsztorija nagyon jó, azonban valamiért egy hoolywoody cuppogós történet lett belőle. Még nem tudjuk mi lesz Marióval, Johannával és Mátéval, de MINDENKI sejti már hogy a végén úgyis mario és Johanna egymásra talál. Ez sablon sztori, és unalmas, mert tudni a végét.
Egy tötrénet akkor jó, ha tele van váratlan fordulattal. Szerintem azért sem tudod már folytatni a történeted mert kezd sablon lenni. (elnézésdt a sok szó ismétlésért)
Ebből nem könyvet hanem egy jó nyálas dél-amerikai színészekkel telepakolt filmet kéne csinálni.
Egyébként a plusz szereplő tényleg jó ötlet, de az egész nagyon erőltetett.
Ajánlanám szerelmes és szövevényes történetként Szentivánéji álom című művet, a mestertől. =)
Előző vagyok!
Amúgy az előttem lévőn jót röhögtem! :DDD xD Pacsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!