Lányok! Ha választhatnátok, hogy az arcotok vagy testetek lehetne olyan mint amilyet megálmodtatok magatoknak melyik mellet döntenétek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 2. 12:34
1/14 anonim válasza:
Én az arc mellett döntenék,azzal nem vagyok megelégedve a testemmel úgy ahogy;)
16/L
2/14 anonim válasza:
Az arcom maradhat, inkább a testemen változtatnék. Bár azon se sokat, elfogadtam azt is olyannak, amilyen, bár közel sem tökéletes, sőt!
3/14 anonim válasza:
Az arc :D a testen lehet változtatni, de legalábbis könnyebben, mint az arcon.
4/14 anonim válasza:
Testemet! Arcommal megvagyok elégedve de a testemmel abszolút nem..
5/14 anonim válasza:
Inkább a test. Az arcomat már megszoktam :D.
6/14 anonim válasza:
A testem formálhatom, de az arcomon változtatnék. Nem is inkább a formáján, de ha nem nőne rajta szőr, akkor én lennék a legboldogabb ember a világon.
7/14 anonim válasza:
Én az arc mellett döntenék. A testemen lehet formálni, alakítani, viszont az arcomon műtét nélkül nem. Habár nincs nagy baj az arcommal és tudom, hogy nem vagyok egy bányarém, én mégsem vagyok vele megelégedve. Örülnék, ha hirtelen átváltoztathatnám. :D
8/14 anonim válasza:
Én is az arc mellett döntenék. :)
9/14 anonim válasza:
Nekem mindkettő (arcom+testem) tökéletesen megfelel, én a bőröm cserélném le elsősorban, ha lehetne... (21L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!