Ti mit döntenétek e helyemben?
Figyelt kérdés
A nyár folyamán hozzájutok kb 50-60 ezer forinthoz. Nos az a helyzet áll fent, hogy ebből vagy újítok a gépemen(processzor,alaplap,RAM) vagy nyáron ebből a pénzből járok el haverokkal strandra, mozizni, szórakozni stb. Az az igazság, hogy a számítógép elmegy, de ráférne az újítás. én arra hajlok, hogy inkább nyáron ebből járok el, mert utána is fogok még pénzhez jutni, viszont a nyár nem fog visszajönni. Ti mit döntenétek?2012. jún. 13. 18:20
1/3 anonim válasza:
inkább a gépre költenék, egy részt,mert 1szer úgy is újítani kell csak akkor lehet költségesebb lesz(talán) másrészt mert hasznosabb/értelmesebb dolog lenne ha felújítanád a számítógépet h modernabb legyen,bulizni lehet 10-20ezerből is,de ha elvered mind akkor az már csak egy emlék lesz de semmi kézzel fogató!
2/3 anonim válasza:
nem tudom mennyire jó/új a géped de ha csak 3éves körüli,és ezekből nem a legjobb van egy alaplap,processor csodákra képes! vagy videókártya
első voltam:
3/3 A kérdező kommentje:
értem. köszönöm
2012. jún. 13. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!