Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valakit érdekelnének ezek a...

Valakit érdekelnének ezek a könyvek?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek olvasni egészen 10 éves korom óta, de van néhány könyv, ami egyszerűen nem kötött le, nem érdekelt, ezeket szívesen eladnám, viszonylag olcsón, hiszen egyszer sem olvasta el senki, szinte újak:

Bianka Minte-König: Kalandos flörtök & szerelmi álmok

Berzsenyi Dániel válogatott versei

Cecily von Ziegesar: Bad Girl 7. - Te vagy a legjobb!

Christopher Paul Curtis: Bud vagyok, uram!

Mi micsoda 7. kötet: Múmiák a világ minden tájáról

Verne Gyula: Sztrogof Mihály

Z. Tábori Piroska - Róna Emy: Dugó Dani Afrikában

2013. júl. 12. 11:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Tedd fel a Vatera, Tesz-Vesz és hasonló oldalakra, ott nagyobb eséllyel elviszik, hiszen eleve azért megy oda valaki, mert könyvet akar venni. Mivel nem ma népszerű könyveket kínálsz, érdemesebb több helyen kitenni a hirdetést.

Ha valami olyan könyvre cserélnéd, ami téged is érdekel, megpróbálhatod a Rukkolát, nem tudom, mennyire érné meg. Esetleg a oly.hu-nak is van Piactere, de hogy ott milyen feltételekkel lehet hirdetni, nem tudom.

2013. júl. 12. 13:06
 2/2 anonim ***** válasza:
A helyedben a Berzsenyi kötetet nem adnám el, gimiben még jól fog jönni, pláne, ha magyarból érettségizel felsőfokon.
2013. júl. 15. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!