Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olyan könyvek érdekelnének...

Tamara98 kérdése:

Olyan könyvek érdekelnének amelyikbe a rossz fiú beleszeret a jó kislányba. Olvastam már a csitt csittet a tökéletes kémiát szóval ehez hasonló kellene?

Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 19:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az Obszidián is ilyen, de a könyv fantasy. Ezen kívül még a Csontváros jut eszembe, de attól függ mit értesz rossz fiú alatt. :) Olvass utánuk moly.hu-n és meglátod. Ha kicsit erotikusabb érdekel, akkor ajánlom a Dublin Street-et.
2013. jún. 17. 21:37
 2/13 anonim ***** válasza:
Még egy eszembe jutott, az Easy-Egyszeregy.
2013. jún. 17. 21:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Gyönyörű sorscsapás
2013. jún. 17. 21:40
 4/13 anonim ***** válasza:

Meg Cabot: Elhagyatva

Tera Lynn Childs: Forgive My Fins – Hableányok kíméljenek

Lauren Kate-Fallen

Bree Despain: Fekete bárány

Sarah Dessen: Figyelj rám!

Tammara Webber: Egyszeregy

Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás

Katie McGarry:

Pushing the Limits

2013. jún. 18. 09:37
 5/13 anonim válasza:
36%
Tammara Webber: Egyszeregy - honnan toltottetek le magyarul? annyit kerestem...de nem talalom sehol sem :( Pedig nagyon szeretnem elolvasni.
2013. jún. 18. 21:53
 6/13 anonim ***** válasza:
70%

Érdekes, hogy mindjárt azt feltételezed, hogy mindenki csakis letöltheti a regényt és senki sem akarja/tudja megvenni :O

Én is olvastam az Easyt, nekem is tetszett. És én például megvettem.

2013. jún. 19. 14:07
 7/13 A kérdező kommentje:
köszönöm:) tud még hasonlót? nagyon szeretem az olyan könyveket ami gimisekről szól a lány visszahúzódó és egyszer találkozik egy bunkó nagyképű de nagyon helyes sráccal..először nem kedvelik egymást de a végén egymásba szeretnek:DD na tud valaki hasonlót?
2013. jún. 19. 14:53
 8/13 anonim ***** válasza:
Csitt, csitt
2013. jún. 19. 15:15
 9/13 A kérdező kommentje:
A csitt csittet olvastam már:)
2013. jún. 20. 11:01
 10/13 Noi333 válasza:
13%
Szia! nem olvastam a könyveket amiket felsorolsz, de tudok egy trilógiát amit ajánlok ahol a rosszfiú beleszeret a jo kislányba :D hát csak akkor olvasd el ha elmúltál 18 mert azon felül, hogy érdekes könyv olyan amit nem lehet letenni nagyon erotikus is egy csomó szexjelenettel. az 50 ÁRNYALAT TRILÓGIÁrol beszélek...
2013. okt. 25. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!