Szerintetek gáz (idézőjel) 13 évesen Thomas Brezina könyveket olvasni?
Figyelt kérdés
Pl.:ilyen fiúk kizárva , Térdnadrágos detektívek2013. júl. 11. 17:46
1/7 anonim válasza:
Miért is lenne gáz? Azt olvasol, amit akarsz. Másokkal meg ne foglalkozz, ha cikiznek. Olvasd azt, ami érdekel.
2/7 anonim válasza:
Nem gáz,ha neked személy szerint az tetszik,abban látod magad akkor nyugodtan olvasd.Jó szórakozást!
3/7 anonim válasza:
nem, egyeltalán nem! ;) Én mondjuk 11 voltam amikor elkezdtem a fiúk kizárvát és imádtam. Csak kár, h már kiolvastam..
4/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem, sőt, szerintem pont akkor van itt az ideje? Vagy tévednék???
5/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz! Nekem amúgy a fiúk kizárva sorozat a kedvencem,az összes része megvan.:)
12L
6/7 A kérdező kommentje:
Okés. köszii. :D
2013. júl. 12. 10:39
7/7 anonim válasza:
Hogy lenne gáz? 8-14 között ajánlott! Én azért hagytam abba nagyjából 13 éves korom körül, mert fél óra volt egy könyv... XD De ez pont az a korosztály. Ha megérné, még most is olvasnám a Fiúk kizárva sorozatot. A Térdnadrágosokból pedig tervezgetem, hogy veszek pár újat, azok még most is jók nekem szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!