Thomas C. Brezina Fiúk Kizárva Telóm, telóm mondd meg nékem 22. rész után lesz 23. rész?
Olyan rossz, hogy utána senki nem vette meg Brezina regényeinek a jogait, mert közel 10-12 évvel az utolsó magyar kiadások után még mindig hatalmas az érdeklődés irántuk.
Ha tudtok németül akkor ajánlom, hogy olvassátok eredetiben a műveit. Én Brezinán nöttem fel: Fiúk Kizárva!, Psszt!, Térdnadrágos detektívek, Penny meg más krimi regényei és művésztis interaktív könyvei voltak a gyerekkorom.
Most neki álltam eredetiben olvasni. 2017 óta már a felnőtteknek is ír könyveket. Nagyon élvezetesek és nem nehéz a nyelvezetük.
Ajánlom a [link] ott minden up to date info fenn van a megjelenésekről. Remélem valamelyik magyar kiadó újra elkezni majd publikálni a könyveit.
Azt egyébként, hogy a régebbi gyerek-könyveit újra kiadják nem látok sok fantáziát, mert azóta már akkorát változott a világ, hogy nem tudnának talán annyira relevánsak maradni, pl. mobil-telefonok vagy internetes szokások megváltozása. Azt hiszem a Fiúk Kizárva!-t utoljára 2011-ben adta ki újra az Egmont és Ausztriában sem adták újra ki őket, szóval a régebbi köteteket nem hiszem hogy újra publikálják.
De azóta vannak új sorozatai is az infjúsági regényeknél is, szóval lehet valami újra is számítani. A honlapon mindennek fennt van amúgy a sorrendje és írni is lehet az írónak. Lehet, ha többen írnánk neki a magyar kiadásokkal akkor elkezdődne valami ilyen fronton is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!