A vampire knight mangájában az utcsó részt nem igazán értettem. Elmondaná valaki hogy mi lett Kanameval és kik beszéltek hozzá az utolsó előtti oldalon?
Szóval a fejezet első felében Kaname kitépte a szívét, és a tűzbe vetette, hogy vámpírvadász fegyvereket készítsenek belőle. Mielőtt meghalt volna, elmondta Zeronak és Yuukinak, hogy azt szeretné, ha ők ketten együtt lennének, és boldog életük lenne. A csata után Zero elmondja Yuukinak, hogy nem fog menekülni az érzései elől, és hogy ezt nem csak azért mondja, mert Kaname akarta így. Yuuki nem felel semmit.
Aztán időugrás: több ezer év után Yuuki ellátogat Zero sírjához, és visszaemlékszik az életükre, hogy tényleg boldogok voltak minden nehézség ellenére. Zero ugye nem tisztavérű, ezért nem él örökké, mint Yuuki, de azért jóval hosszabb ideig együtt voltak, mint egy normál ember élete =)
Aztán látjuk, hogy Yuuki Kanamé-hoz megy (még anno a csata után Aidou lefagyasztotta a testét, hogy ne vesszen el). Az a két szereplő mögötte Yuuki két gyereke (valószínűleg az egyik Kanamétől, hiszen néhány fejezettel ezelőtt lefeküdtek, a másik pedig Zerótól). Yuuki végül feláldozza magát, több ezer év élet után, hogy Kanamét emberré változtassa, hogy kapjon egy harmadik esélyt a boldogságra.
Mikor Kaname felébred, a két gyerek közli vele, hogy: Az anyánk hagyott neked egy üzenetet, másik apánk: Meg akarom mutatni neked a világot, amit én láttam, amikor ember voltam.
Aztán Kaname kinéz a világra, és az utolsó mondata: Milyen gyönyörű fény...
Szerintem gyönyörű befejezés lett, bár beletelt jó néhány napba, míg elfogadtam, hogy tényleg ez történt =)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!