Thomas Brezina Fiúk kizárva! Könyvsorozata szerintetek hány éves lányoknak való?
Figyelt kérdés
2012. szept. 30. 10:34
1/4 anonim válasza:
Én 9-12 éves lányoknak ajánlanám, de első könyvnek is jó lehet, szerintem. Én 13 évesen olvastam, és szomorú voltam, hogy nem kerültek korábban a kezembe, mert biztosan nagy rajongó lettem volna.
2/4 anonim válasza:
Jah, nagyjából annak a korosztálynak, aki már egész jól tud olvasni folyékonyan és önállóan, akár 9-10 éves kortól is. Aranyos könyvek, ilyen semmiről se szól, de szórakozató, vagy 10 részt én is megvettem anno. 14-15 éves korig simán lehet olvasni.
3/4 anonim válasza:
Én 11-12 éves koromban voltam nagy rajongója, de hamar meguntam és kinőttem belőle. Szerintem is 9-12 éveseknek ajánlott.
4/4 anonim válasza:
Én is így ajánlanám, de például 16 vagyok, és még mindig szívesen elolvasom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!