Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Lehetne igaz is a HArry...

Lehetne igaz is a HArry POtter története?

Figyelt kérdés

MÁrmint az ember elolvassa a könyvet vagy éppen megnézi a filmet és olyan érzése támad mintha mindez meg is történhetne.

Pl mikor egy fülkében mennek le a minisztériumba....Ki szokta megfigyelni hogy meddig van bent valaki egy fülkébe és egyátalán mit csinál???

2009. okt. 18. 17:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Remélem nem gondoltál arra hogy igaz lehet. Az a (rohadt) film csak egy kitaláció! Nekem például nem támadt olyan érzésem mintha igaz lenne. Ha benn van egy fülkében valószínű telefonál.
2009. okt. 18. 17:38
 2/16 A kérdező kommentje:

IStenem .....én is tudom hogy kitaláció.DE én főleg a könyvről beszélek itt.

Senki nem érezte hogy tényleg olyan mintha egy igaz történetet írna le??

2009. okt. 18. 17:51
 3/16 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk én nem olvastam ugyan,de más könyvet igen és lehet,hogy vannak olyan könyvek,amik olvasásánál azt érzed hogy igaz,de ennél biztos nem,márcsak a varázslás miatt is:)
2009. okt. 18. 18:10
 4/16 anonim ***** válasza:
ténykeg olyan mint a könyvben csak rejtegetik előlünk azt a világot legalább is jó lenne hogy így lenne és részesei lehetnénk!fantáziálgatni lehet vagyis csak ezvan más nincs!
2009. okt. 18. 18:11
 5/16 anonim ***** válasza:

Persze, minden szó igaz belőle.

Te még nem láttál pályaudvaron nekifutásból kőfalban eltűnni embereket?

2009. okt. 18. 18:26
 6/16 anonim ***** válasza:
Egyesek de bunkóak... a kérdés úgy hangzik h LEHETNE .. nem azt kérdezte h igazak-e.. sok paréj ember! Egyébként érdekes téma ez, sztem k.urva jó lenne mondjuk repülő kocsi, vagy olyan seprü :D viccesen hangzik, de nekem adná nagyon..:D
2009. okt. 18. 21:55
 7/16 anonim ***** válasza:
Szóval úgy érted, hogy létezhetnének-e varázslók és boszorkányok anélkül, hogy a muglik észrevennék? Érdekes kérdés. Valaki bemegy egy telefonfülkébe, mire visszanézünk, nincs ott, feltételezzük, hogy simán elsétált... Szerintem tele van a könyv ilyenekkel. JK Rowling rendkívűl jól kitalálta.
2009. okt. 19. 22:40
 8/16 anonim ***** válasza:
LÉTEZNEK.
2009. okt. 20. 15:19
 9/16 A kérdező kommentje:

na végre z utolsók kezdték kapizsgálni a kérdés lényegét.

Szóval érzitek,hogy mennyire életszerűen és természetesen ír???Az ember már tényleg elhiszi.

2009. okt. 20. 15:48
 10/16 anonim ***** válasza:
Igen, mikor olvasom őket, én is úgy érzem, hogy igazi is lehetne. J. K. Rowling minden varázzos dolgot, úgy ír le, hogy ilyen megmagyarázhatatlan eseményeket mágiával magyarázhatunk. Pl. A régen találták ki az emberek, hogy vannak sárkányok, meg sellők. És úgy írja le, hogy látták is őket, és azért vannak még az emlékezetünkbe tündérek, meg manók....Én annyira örülnék a holnap mehetnék a Roxfortba... És aki meg nem szereti a HP-t ne itt szidja, hanem egy mittudom én..."Utáljuk eggyütt a Harry Potter-t" blogban!
2009. okt. 20. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!