Szerintetek Ő nem hasonlít Cortezre az SzJG-ből? :DD
2013. júl. 10. 20:12
21/32 anonim válasza:
Szerintem pontosan az a legjobb a könyvben h mindenki beletudja képzelni a saját kis életét, és önmagát így mindenki más-más emberre asszociál... Igaz h leírják h feketehaja van, sötétkék szeme, de szerintem ettől elrugaszkodva, lehet h neked ő a Cortezed :)
22/32 anonim válasza:
Neeeem,de figyeljetek,szerintem (nekem) ő Cortez: [link] <3333333
23/32 anonim válasza:
Nekem nem ilyen. inkább olyan hosszú barna hajú akinek nem lehet látni a homlokát az " elaludt " hajától
24/32 anonim válasza:
[link] Szerintem cuki. :)Már csak 1 gitár kéne a kezébe.
25/32 anonim válasza:
az haogy kinéz az nem (legalábbis az én képzeletemben) de amiket irnek neki az 100 száz szalékig :))
26/32 anonim válasza:
En valahogy sohasem kepzeltem el az arcat. :)
Nem is tudom:):D
27/32 anonim válasza:
De emberek ti milyen csunya fiukat linkeltek mar??? :D
Undorito:D Oke, hogy nektek az ilyen fajta fiu jon be, de Corteznek tokeletes arca van, nem pedig ilyen... Csunya. :D
28/32 anonim válasza:
Szerintem is Avanre egy kicsit.
29/32 anonim válasza:
[link] en teljesen így képzelem el Cortezt..:) <3 I luv Cortez..! :)
30/32 anonim válasza:
van egy Louis Zeller nevű fiú modell és szerintem neki van pár olyan képe ahogy el tudom képzelni Cortezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!