Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Soha nem sírtam még filmen és...

Soha nem sírtam még filmen és könyvön sem. Ti sírtatok a SzJG 8/2-en?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok?:)

2013. júl. 9. 22:08
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
65%
Filmen csak az ilyen állatkínzósakon szoktam és az nagyon mélyen érint :( könyven eddig sosem sírtam de ezen Zokogtam hetekig, hogy vége.Oké, most biztos elég hülyének tartotok de nagyon imádtam.Ez volt az első és az utolsó könyv amin sírtam.
2013. júl. 23. 16:49
 32/38 anonim ***** válasza:
31-es, ebbe te ne legyél olyan biztos, ha ezen tudtál sírni, akkor egy nagyon bőgős könyvön, belefulladnál a sírásba. :D Lehet, hogy ez csak az én véleményem, de ha ezen sírtál, akkor nem mondhatod, azt hogy ez volt az utolsó olyan könyv amin bőgtem. :DD
2013. júl. 23. 19:02
 33/38 anonim válasza:
többször is elbőgtem magam :)
2013. aug. 7. 20:11
 34/38 anonim válasza:
az utolsó oldalakat végig sírtam.. lehet azért mert tudtam hogy befejeződik a történet, nem tudom... egyszerűen megfogott és imááádom 
2013. aug. 8. 14:37
 35/38 anonim ***** válasza:

En akkor sirtam el magam, amikor Kinga es Virag ott alltak Reniek.haza elott es sirtak. Aztan Reni odafutott hozzajuk.

Ugy sirtam. :D:D Mondjuk en eleve siros vagyok:)

2013. aug. 13. 00:12
 36/38 anonim ***** válasza:
Én sírtam filmen is(khhm,amin Ricsi is :D) meg SZJG-n is :DD
2013. aug. 14. 00:24
 37/38 anonim ***** válasza:
Én(ha olyan a könyv) megsiratom azt,így például a Szent Johanna Gimi-t is!Szerintem nem szégyen,ha valakit az olvasottak vagy hallottak megérintik a szívüket,és sírnak rajta.
2013. okt. 31. 20:02
 38/38 luv mádayy válasza:
55%

én az olvasás közben néha néha könnyeztem de az utolso oldalakon már bögtem hiszen nem tudtam el fogadni hogy nincs többé.Hiszen ez a könyv szeretette meg velem

az olvasást.És ha most nem fejezem be a választ akkor megint el kezdek sirni hiszen mosz fejeztem be 10 perce

2020. máj. 1. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!