Soha nem sírtam még filmen és könyvön sem. Ti sírtatok a SzJG 8/2-en?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok?:)2013. júl. 9. 22:08
31/38 anonim válasza:
Filmen csak az ilyen állatkínzósakon szoktam és az nagyon mélyen érint :( könyven eddig sosem sírtam de ezen Zokogtam hetekig, hogy vége.Oké, most biztos elég hülyének tartotok de nagyon imádtam.Ez volt az első és az utolsó könyv amin sírtam.
32/38 anonim válasza:
31-es, ebbe te ne legyél olyan biztos, ha ezen tudtál sírni, akkor egy nagyon bőgős könyvön, belefulladnál a sírásba. :D Lehet, hogy ez csak az én véleményem, de ha ezen sírtál, akkor nem mondhatod, azt hogy ez volt az utolsó olyan könyv amin bőgtem. :DD
34/38 anonim válasza:
az utolsó oldalakat végig sírtam.. lehet azért mert tudtam hogy befejeződik a történet, nem tudom... egyszerűen megfogott és imááádom
35/38 anonim válasza:
En akkor sirtam el magam, amikor Kinga es Virag ott alltak Reniek.haza elott es sirtak. Aztan Reni odafutott hozzajuk.
Ugy sirtam. :D:D Mondjuk en eleve siros vagyok:)
36/38 anonim válasza:
Én sírtam filmen is(khhm,amin Ricsi is :D) meg SZJG-n is :DD
37/38 anonim válasza:
Én(ha olyan a könyv) megsiratom azt,így például a Szent Johanna Gimi-t is!Szerintem nem szégyen,ha valakit az olvasottak vagy hallottak megérintik a szívüket,és sírnak rajta.
38/38 luv mádayy válasza:
én az olvasás közben néha néha könnyeztem de az utolso oldalakon már bögtem hiszen nem tudtam el fogadni hogy nincs többé.Hiszen ez a könyv szeretette meg velem
az olvasást.És ha most nem fejezem be a választ akkor megint el kezdek sirni hiszen mosz fejeztem be 10 perce
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!