Cortez csengőhangja miért pont a Green Day - Basket Case lett? (SzJG)
Mert az a dal úgy kezdődik, hogy:
Do you have the time to listen to me whine
About nothing and everything all at once?
(Van időd, hogy meghallgasd a nyavalygásom
Semmiről és mindenről egyszerre?)
Szóval, tökéletes és eredeti csengőhang.
Másrészt Cortez nagyon szereti a Green Dayt :))
SPOILER
Amúgy a 8. részben Cortez megmondja, hogy nem is szereti ezt a számot és átállítja egy Beatles számra..:)
köszi a válaszokat:)
és bocsi hogy megkérdezem de mi ez a "SPOILER" ? Egy csomószor láttam már de nem tudom mit jelent..
Szerintem teljesen igaza van a 7.-nek :)
És inkább ne is szóljatok hozzá a Ramones-os meg Green Day-es kérdésekhez, mert (bocs a kivételnek) nem értetek hozzá.
:) Köszönöm az összes Sas és Idiot (vagy mindkettő) nevében.
tudjátok skacok (7es és 9es) az írónő nem 'gyökér' ahogy ezt ti mondjátok...
először is: a kedvenc bandája a Korn (ha nem mond nektek a név semmit sem... érdemes rákeresni... nagyon szeretem én is főleg a Twist-et)
másodszor: miért ideírjátok a véleményetek??? szjg-s kérdéseket néztetek??? (most komolyan... süt az írásotokról, hogy fiúk vagytok... bocsi de ez szánalmas)
harmadszor: miért nem írhatják le az olvasók a véleményüket, ha megtetszett nekik egy előadó/banda, ami az szjg-ben volt??? ezt nem ti szablyátok meg;) (én pl nagyon szeretem a FOBot és rendszeresen írok róluk...)
csak ennyi;)
ui.: ne haragudjatok, csak le akartam írni, mert elegem van az ilyen nem normálisokból;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!