Akik már 2-szer kiolvasták az SZJG-t, szinte ugyanazt éreztétek olvasás közben, mint először?
Figyelt kérdés
Lassan kiolvasom a sorozatot aztán újra elszeretném kezdeni. Kíváncsi vagyok, hogy ugyanúgy átéltétek-e a dolgokat, mint mikor először olvastátok?2013. júl. 6. 12:16
1/7 hooligirl98 válasza:
Igen, én már 3x olvastam az egész sorozatot és igen ugyan azt..:)) Bár kicsit jobban érteni egy-két megszólalást a szereplőknek, úgy hogy tudod a 'végét'.:)) (Pl. KIngának, meg Ricsinek..:))
2/7 anonim válasza:
Mindenképp olvasd el még egyszer. Én elkövettem azt a hibát, hogy 4x 5x elolvastam. És meguntam. Már nem tetszik annyira, pedig nem rossz könyv. Szóval még 1x olvasd el csak. :)
3/7 Dolly99 válasza:
igen. azzal a különbséggel, hogy már előre röhögök zsolti poénjain
4/7 anonim válasza:
Igen, én ugyanazt éreztem..
Csak néha jobban odafigyeltem a részletekre, mint pl. amikor Kinga beszélget Reniékkel a házasságról és Kinga elszólja magát, hogy 'A házasság nekem mont minimum egy vallásváltás lenne' (vagy valami ilyesmi, fejből idéztem. Itt nem is figyeltem erre, de amikor másodszor olvastam, rögtön leesett, hogy Dave más vallásba tartozik. :)
Remélem segítettem:D
5/7 anonim válasza:
Én ugyanazt és szinte mingig újra és újra a kezembe kerül.
6/7 anonim válasza:
Nem.
2.x már tudtam mikor jön jó poén, szomorú rész, stb...
Nem ugyanazt éreztem, de nem volt se rosszabb, se jobb. Csak másmilyen.
Egyébként nem tudtam megunni, már az összes részt min. 4x olvastam (a 7.-et 8x!)
7/7 Hippilány02 válasza:
en ujra 5-tol olvastam ujra most is ugy h nm naon emlekszek ami elotte de lehet h ujra elkezdem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!