Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Soha nem sírtam még filmen és...

Soha nem sírtam még filmen és könyvön sem. Ti sírtatok a SzJG 8/2-en?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok?:)

2013. júl. 9. 22:08
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
76%
fu én nagyon bőgtem:D főleg akkor, amikor a Reni visszafutott Virághoz és Kingához, és még Kinga is elbőgte magát, és kitárta a karját, hogy megölelje Renit.. na, ott aztán végem volt:DD:|
2013. júl. 13. 22:27
 22/38 anonim ***** válasza:
76%
Úristen, a válaszokat olvasva is majdnem elkezdtem könnyezni. Igen a Kingás rész engem is nagyon meghatott, azon megkönnyeztem, meg akkor amikor becsuktam a könyvet, mert valami akkor lezárult, és nem lesz több. Meg az a helyzet, hogy pont a ballagásom előtt fejeztem be kicsivel, és baromira egyezett a szituáció, meg azért is, mert én is költözök. És emaitt még jobban fájt, mert imádtam a régi osztályomat.
2013. júl. 14. 13:45
 23/38 anonim válasza:
én nagyon sokat sírtam rajta (mondjuk én amúgy is sírós vagyok) de a 8/2 utolsó 50 oldalát végigbőgtem
2013. júl. 15. 20:28
 24/38 bogcsika22 ***** válasza:
54%
könnyeztem rajta :)
2013. júl. 15. 20:57
 25/38 anonim ***** válasza:
81%
Én amikor beszálltak már a kocsiba, csodálkoztam, hogy LL nem tett bele olyan részt, amin sírni lehet.. De amikor visszafutott Virágékhoz És Kinga sírva(!!!) megölelte.. Hát én ott úgy sírtam, hogy nem tudtam továbbolvasni kb. 10 percig.. :D
2013. júl. 16. 09:04
 26/38 anonim ***** válasza:
80%

filmek amiken sírtam(bőgtem): Jack, The Notebook

más könyvön még nem:o3

SzJG 8/1, 8/2 - őt végig zokogtam.. én ilyen érzelgős lélek vagyok, nem kell lepontozni.. :o3

2013. júl. 16. 14:39
 27/38 anonim ***** válasza:
54%
én is rendesen megkönnyeztem.nem tudok magammal mit kezdeni mióta vége .alapesetben ilyet nem mondanék , de miért ilyen rövid a gimi???:c
2013. júl. 17. 18:35
 28/38 anonim ***** válasza:
55%
Velem sem volt még nagyon ilyen, de ezen sírtam.. :( Igazából azon a részen amikor Virág és Kinga futnak a taxi után. Az nagyon megható.
2013. júl. 17. 19:45
 29/38 anonim ***** válasza:

Miért kellett volna rajta bőgni? Igen szomorú hogy vége meg minden, de nem a világ vége szerettem a könyvet, többször is újra olvastam( ma fejeztem be, harmadszorra) élveztem, meg minden, de túltettem rajta, engem valahogy a Harry Potter 6-7 jobban megérintett a hetedik rész utolsó 100-150 oldalát végig bőgtem. A hatodikban pedig Dumbledore halálán sírtam, na mindegy, én amúgy képes vagyok elbőgni magamat minden filmen, könyvön, animén, mi egy kicsit is megható pedig a valóéletben nem vagyok egy érzékeny típus, de egyszerűen a könyveknél/animéknél/filmeknél nem bírom ki pl,

Könyv amin elbőgtem magam: Már leírtam

Film amin elbőgtem magam: Marley meg én, Titanic, Hallgass a szívedre, Felhők fölött 3 méterrel, stb.

Anime: Na igen, Naruto( jó tudom gyenge idegzetű vagyok ha filmről/könyvről/ animéről van szó) Fairy Tail, Vampire Knight.

Na ez hosszú lett, és ebben a regényben azt akartam elmondani, hogy nem bőgtem az SZJG 8/2-őn :DDDddd

2013. júl. 17. 21:19
 30/38 anonim ***** válasza:

én nem sírtam az uccsó részen.akkor sírtam amikor a Zsolti meg a Kinga összejött.egyedül voltam otthon.örömömbe ugráltam közbe meg bőgtem.furán jött ki.amikor pedig szilveszterkor megcsókolta a cortez a renit akkor meg egy: "Végreeeeeeeee!!"felkiáltással elbőgtem magam:)

amikor összejöttek azt pont a suliba szünetbe olvastam.a barátnőim megkérdezték hogy "bántott valaki?"(mert sírtam).erre csak annyit válaszoltam:"a könyv"aztán elnevettük magunkat:)

2013. júl. 20. 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!