Soha nem sírtam még filmen és könyvön sem. Ti sírtatok a SzJG 8/2-en?
filmek amiken sírtam(bőgtem): Jack, The Notebook
más könyvön még nem:o3
SzJG 8/1, 8/2 - őt végig zokogtam.. én ilyen érzelgős lélek vagyok, nem kell lepontozni.. :o3
Miért kellett volna rajta bőgni? Igen szomorú hogy vége meg minden, de nem a világ vége szerettem a könyvet, többször is újra olvastam( ma fejeztem be, harmadszorra) élveztem, meg minden, de túltettem rajta, engem valahogy a Harry Potter 6-7 jobban megérintett a hetedik rész utolsó 100-150 oldalát végig bőgtem. A hatodikban pedig Dumbledore halálán sírtam, na mindegy, én amúgy képes vagyok elbőgni magamat minden filmen, könyvön, animén, mi egy kicsit is megható pedig a valóéletben nem vagyok egy érzékeny típus, de egyszerűen a könyveknél/animéknél/filmeknél nem bírom ki pl,
Könyv amin elbőgtem magam: Már leírtam
Film amin elbőgtem magam: Marley meg én, Titanic, Hallgass a szívedre, Felhők fölött 3 méterrel, stb.
Anime: Na igen, Naruto( jó tudom gyenge idegzetű vagyok ha filmről/könyvről/ animéről van szó) Fairy Tail, Vampire Knight.
Na ez hosszú lett, és ebben a regényben azt akartam elmondani, hogy nem bőgtem az SZJG 8/2-őn :DDDddd
én nem sírtam az uccsó részen.akkor sírtam amikor a Zsolti meg a Kinga összejött.egyedül voltam otthon.örömömbe ugráltam közbe meg bőgtem.furán jött ki.amikor pedig szilveszterkor megcsókolta a cortez a renit akkor meg egy: "Végreeeeeeeee!!"felkiáltással elbőgtem magam:)
amikor összejöttek azt pont a suliba szünetbe olvastam.a barátnőim megkérdezték hogy "bántott valaki?"(mert sírtam).erre csak annyit válaszoltam:"a könyv"aztán elnevettük magunkat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!