Csak engem idegesít, hogy mindenki a Szent Johanna Gimiről beszél?
7-es: És mi az irodalmi értéke? Kötelező olvasmánynak talán az is kéne...
Egyébként az nem izgat engem, hogy ki mit olvas a 12-14 éves korosztályban. Ha SzJG-t olvas, olvasson. De miért kell 25 kérdést föltenni, amiből soknak a lényege teljesen ugyanaz? A 6. válaszoló azt mondja, mert nagy a terjedelme. Ennyi erővel ugyanennyi Harry Potter vagy éppen Tűz és Jég dala kérdés lehetne... Szóval ezt nem értem.
8. hozzászóló:
Eszemben sincs lenézni a könyvmolyokat! :D Vicces is lenne, így évi 150 kiolvasott könyvvel és Moly.hu egyik leghűségesebb tagjaként :)
És én el is olvasom a kötelezőket, mert engem érdekelnek. De az osztályomban, mondhatjuk, hogy ketten vagyunk, akik ilyenek (pedig gimnazista vagyok), a többiek vagy csak SZJG-t olvasnak, akik pedig erre sem képesek, azok a "mi a kedvenc könyved?" kérdésre még mindig a Vukot mondják, mivel csak azt olvasták...
Aki pedig könyvmolynak vallja magát, de dacból nem olvas kötelezőt, az nem könyvmoly az én fogalmaim szerint. A könyvmolyság nem csak a "mennyit?", hanem a "milyet?" kérdést is takarja.
Ezért mondom, hogy kötelezőnek sokkal jobb választás lenne az SZJG, ami megszeretteti az olvasást, és nem olyan könyvek, amiket én elolvasok, a többiek pedig kifutnak az osztályteremből.
"A 6. válaszoló azt mondja, mert nagy a terjedelme. Ennyi erővel ugyanennyi Harry Potter vagy éppen Tűz és Jég dala kérdés lehetne... Szóval ezt nem értem."
Mert a magyarázatot egyben kell értelmezni, nem pedig kiragadni az utolsó sorát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!