Aki olvasta az Éhezők- viadala trilógiát az melyik részeknél sírt?
Én ezeknél a részeknél sírtam (SPOILER): Ruta halála, Cinna halála, Amikor Peeta gyűlöli Katnisst... Meg amikor az első rész végénél Peeta mérges Katnissre.
És persze voltak olyan részek amikor a falba vertem a fejem és ordítoztam a sok igazságtalanságon.
***SPOILER***
Finnick halálánál meredtem magam elé, mint egy értelmi fogyatékos, aztán sírtam el magam...
Amikor Peeta be volt kattanva, akkor sokszor bekönnyeztem.
Rue halálánál is...
Meg a végén, mikor Katniss nem hajlandó megmozdulni, enni vagy inni. Nem mintha annyira bírnám, de a feszültség ilyenkor kijön rajtam.
***SPOILER VÉGE***
Olyan is volt, mikor fél órás röhögőgörcsöt kaptam. Rajtam így ütközik ki az izgalom hatása :D
SPOILER!!
Finnick halálánál rendesen sírtam és számtalanszor könnyeztem.. És a végén természetesen(szinte minden könyvet megsiratok:))
Spoiler!
Finnick halálán nagyon-nagyon...
Akkor is egy kicsit, amikor meghalt Prim. Meg a második kötetben akkor, amikor Katniss és Peeta Haymitch viadalát nézték. Ezen csak azért sírtam, mert láttam ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=7mUjssn86h4 És ennek hatására hatalmas Haymitch/Maysilee rajongó lettem... ='(
(Mellesleg ezek a készítők még forgattak két Éhezők viadalás minifilmet, az egyik egy websorozat Finnickről és Annie-ről, érdemes megnézni, a másik pedig Ruta halála: http://www.youtube.com/watch?v=Z_jw3z68TW0 Utóbbit kicsit meg is könnyeztem.)
És még a harmadik végén is sírtam, az epilógusnál, mert hát... vége. =)
SPOILER
Ruta, Cinna, Finnick, Mags halása.
Ezek nagyon szomorú részek, meg... bevallom. én akkor is, amikor Peeta elmondja Ceasar-nak, hogy szerelmes Katniss-ba
SPOILER Vége
De egyébként mindegyik részét imádtam, és... ááááááááááh.... fanasztikus könyv
SPOILER
Finnick halálánál én teljesen lesokkoltam. Komolyan meglepett,azt hittem h ő túléli.Inkább Gale halt volna meg, főleg h a végén már Sz.rt katniss fejére. De ez mkost más kérdés. Na ott sírtam,de rendesen. Ruta halálánál is.Amikor úgyvtudták,h Cinna meghalt,azért reménykedtem h téves az infó. De sajnos nem:( Aztán amikor Prim meghalt. Na ott készültem ki teljesen... Annyira igazságtalanság volt!!! Primmet védte katniss az egész trilógiában,erre kinyírták. :(
SPOILER
Prim halálát annyira feleslegesnek éreztem. Nem sírtam, de nagyon szomrú lettem. Nagyon megkedveltem a karaktert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!