Szerintetek milyen eddig ez a történet?
Nem tudom, milyen korosztály véleményét várod. A tiniknek biztos fog tetszeni, tipikus tini-sztori a menő srácról.
Rengeteg a vesszőhiba, a szóismétlés illetve a párbeszédek nem jól vannak megformázva.
Ezenkívül hiányzott számomra a szereplők külső leírása. Azt tudjuk, hogy milyen szoknya van az illetőn, de azt nem, hogy néz ki.
Szóval nem olyan rossz, mert értelmes mondatokat tudsz írni, de azért van még mit gyakorolni.
Hát tényleg van benne egy-két szóismétlés, és vesszőhiba, de a stílusod pont egy ilyen történetbe illik, és szerintem nagyon jól tagolod a fejezeteket, vagyis az ember várja a következőt, bár ezek a fejezetek lehetnének hosszabbak, de így is elég jó. Viszont a párbeszédeket még gyakorold.
Amúgy ha még gyakorolnád, akkor ebből egy remek tiniregény (vagy sorozat)lehetne. Én a helyedbe tovább írnám, és szerintem a végére már egész profi leszel:).
Ha tizennégy alatt vagy, egész jó írás, ha nagyobb vagy, kicsit kevés. Nem rossz, de a párbeszédek bénák, a vesszők hiányoznak, a pontok szanaszét a levegőben, a nagybetűk pedig itt ott hiányoznak.
Egyetértek az előttem szólókkal: inkább a fiatalabb korosztálynak fog tetszeni, főleg azért, mert bele tudják magukat képzelni a történetbe. Amúgy egy ilyen sztori gyakorlásnak jó, mert látom átgondolod, hogy mit is akarsz írni, később ügyesebb lehetsz, és kicsit komolyabbat is írhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!