Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Titeket érdekelne a Szent...

Titeket érdekelne a Szent Johanna Gimi folytatása (a 8. rész után)?

Figyelt kérdés
Engem igen,mondjuk még egy-kettő rész, mi történt a Szjg után napról napra + még egy bónusz rész (11. rész) amiben van több fejezet, pl. Szjg után 5 évvel, 10 évvel, 20 évvel, stb.

2013. júl. 2. 12:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én arra lennék kíváncsi, hogy Cortez mikor/megkéri-e Reni kezét... És ha lesznek, akkor milyen gyerekeik lesznek ;)
2013. júl. 8. 21:10
 12/19 anonim ***** válasza:
72%

utolsónak: igen, de ez már nem a szent johanna gimiről, a siliról szól!

Nem értitek a könyv lényegét, vagy csak álmodoztok, hogy lehetne egy MÁS című könyv, amiben C. és R. szerepel, esetleg a többi szereplő?

2013. júl. 9. 09:12
 13/19 anonim ***** válasza:
12%
Meg eleve Leiner Laura pont ezt nem is akarta, mondta is egy interview-ban, hogy nem akar olyat, mint ami a filmekben szokott lenni, hogy 10 évvel később, mert az olyan nem eredeti.
2013. júl. 14. 13:59
 14/19 RentaiReni003 válasza:
olvasnám
2013. júl. 16. 11:08
 15/19 anonim ***** válasza:
Én is gondolkodtam hogy jó lenne de rájöttem hogy akkor már nem jó mert mindenki külön vált meg akkor nem Szent Johanna GIMI mert már nem gimi
2013. júl. 17. 10:51
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
13-nak: Interjú, így kell írni, nem túl megerőltető, igaz?
2013. júl. 19. 18:07
 17/19 anonim válasza:

Engem is érdekelne. A kalauzba bele lehetett volna írni, hogy x év múlva történt. Alapul vehettek volna egy osztálytalálkozót. Visszaemlékezések, humoros részek felelevenítése. :)Plusz még az akkori életüket is leírhatták volna egy-egy beszélgetésbe beletömörítve.

De hát mindegy... most már lezárták, és szerintem így is nagyon jó lett!

2013. aug. 28. 13:15
 18/19 anonim ***** válasza:
Engem igen, nagyon kiváncsi lennék rá.
2013. szept. 3. 20:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Ezzel szemben mindig lesznek megoszló vélemények,de az egészben van egy kiskapu. A többiek még mindig barátok. Reni a SZENT JOHANNÁba jár. Ezzel szólna a suliról is meg a többiekről is. Pl:Reni és Cortez a szünetekben hazajönnek Magyarországra. A többieket meglátogatják,osztálytalálkozó,vagy ellátogatnak a régi gimiükbe. Még azt is elhinném, hogy Zsoltinak lenne egy,, versek parodiája" című kötete. Ebből kijönne egy kB. 350 o. könyv(9.rész)
2021. febr. 6. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!