Titeket érdekelne a Szent Johanna Gimi folytatása (a 8. rész után)?
ez a Szent Johanna iskoláról szól, nem PONT Reniékről (az osztályukról)
ez így pont jó, nem kell ennél se több se kevesebb.
Aki folytatást szeretne, az még nem jött rá, hogy miért nem lesz folytatás: mert mint mondtam: nem Reni és a banda az üzenet. hanem a suli, a SzJG. Ha lenne folytatás, az már nem a Szent Johannáról szólna, nem az kéne legyen a címe, hogy Szent Johanna Gimi, hanem mondjuk: Rentai Renáta tíz évvel később, vagy valami ilyesmi...
a címe is sugallja, ha nem vetted volna észre :)
én ezt gondolom
Hát. Én imádtam a könyveket, de nem tudom. Azért az engem annyira nem érdekelne, hogy Reni párizsban lamúrozik.
Viszont azt nem tartanám rossz ötletnek, hogy mondjuk egy dupla rész (mint a nyolcadik) amiben mindenki (Cortez, Virág, Andris, Jacques, Robi, Zsolti, Gábor, Ricsi, Kinga, Macu, Dave, Reni) kap egy hónapot, amiben leírja hogy milyen az élete a SzJG után. A címe meg lehetne az hogy after Szent Johanna Gimi.
Amúgy az osztálytalálkozó az jó lenne. Felhozott sztorik, A szereplők egyénisége...
De ez csak egy vélemény, lehet hogy hülyeség.
Engem csak az érdekelne, hogy mondjuk 10-20 évvel utána mi történt!!!
(Ki kivel házasodott össze stb.)
Vagy az osztály találkozójuk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!