Most, hogy befejeztem a Harry Potter olvasását mindig az olvasmányról álmodok. Miért?
Figyelt kérdés
Nem rég (1-2 hete) olvastam ki az utolsó részét és azóta, amelyik álmomra emlékszem, mindegyikben szerepelt valaki a Harry Potterből. És én Harry szemszögéből láttam az egészet, pedig lány vagyok. Általában Voldemortot kellett megölni, de volt már olyan is, amikor azt láttam álmomban, hogy McGalagony gyanakodott Pitonra ezért követte meg ilyesmi. Ez mitől/miért van?2013. jún. 30. 10:08
11/16 anonim válasza:
Én az inception-t néztem este, és amiért beleéltem magam nagyon a filmbe, ezértolyan érzésem volt álmomba, mintha nekem is az a küldetésem lenne, mint nekik.:-D Nagyon jó film szerintem. (Magyarul Eredet)
12/16 A kérdező kommentje:
Most meg (nem tudom ismeritek-e) Maximum Ride-osat álmodtam :D
2013. júl. 14. 11:01
13/16 anonim válasza:
Nálam egyébként már olyan is volt, hogy a HP 6-al játszottam, és Bájitalt főztem.
14/16 A kérdező kommentje:
:D
2013. júl. 20. 20:55
15/16 anonim válasza:
szerintem iszonyúan jó, mikor harry potterrel álmodik az ember! ébren rengetegszer vágyakozom azután, hogy ó, bár igaz lenne, létezne ez az egész! sokkal könnyebb, viccesebb, és kényelmesebb lenne az élet! a kviddicsről nem is beszélve :D
16/16 anonim válasza:
Uhh, én nemrég azt álmodtam hogy a tesi öltözőben én vagyok Harry Potter, mégis lány voltam, és oda jött Voldemort, leült azt beszélgetett velem, aztán megkerestem a kulcs alakú horcrux-ot, aztán futottam Dumbledore-hoz, és Voldemort futott utánam, mondtam a kőszörnynek a jelszót, és megmenekültem! Én mindig azzal álmodok, amit imádok. Én is most olvastam ki a Harry Pottert, és azóta valakivel mindig álmodok, akár egy kis részlet erejéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!