Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlanátok néhány könyvet?...

Ajánlanátok néhány könyvet? (lejjebb az infóért)

Figyelt kérdés
Szeretem a misztikus könyveket (legyen az vámpíros, angyalos vagy amiben történik valami nem mindennapi - pl Mielőtt elmegyek, az valami eszméletlen volt) de azért túlzásba ne essünk, szóval a vámpírnaplók a 4 rész után nekem kicsit sok amikor bejött a képbe az a sok fura lény, meg a Harry Potter is inkább csak filmben tetszik. MINDENKÉPPEN legyen benne romantika. Az se baj ha nincs benne annyi de azért legyen. Amúgy 16 vagyok és szerintem arra már rájöttetek hogy LÁNY.. kb ennyi amit szeretnék:D Köszike

2013. jún. 28. 21:59
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szerintem fontos,hogy magyar íróktól is olvassunk valamit,így bátran ajánlom Neked Szurovecz Kitti műveit:

- Fényemberek -A fény hagyatéka

- Fényemberek 2.-A fény árnyéka

Varázslatos könyv,imádom! Szerintem te is bele fogsz majd szeretni.Igaz, magyar származású az írónő,mégis külföldi helyszínek és szereplők szerepelnek a műveiben.Zseniális és igazán misztikus !! :)

2013. szept. 1. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!