Ajánlanátok néhány könyvet? (lejjebb az infóért)
Szepesi Niki- Én, a szexmániás :D
Egyébként én az ötven árnyalatos könyveket akarom elolvasni.. :) Eléggé kíváncsi vagyok rá :)
16L :D
Angyalsors
Twilight
Az Éhezők Viadala (Nem annyira misztikus, de lenyűgöző!)
Shiver - Borzongás
Linger - Várunk
Forever - Örökké
Nightshade - Az őrzők
Wolfsbane -A keresők
Bloodrose - A döntés
Angyalsors
Angyalfény
A Végzet Ereklyéi
A mennyország várhat
A lány és a farkas
Ha pedig vevő vagy olyanra is, ami nem misztikus, bár tudom, hogy mindenki ezzel jön (nem véletlenül):
A Szent Johanna Gimi
Tudom, ez nem volt kérdés, d amit nem ajánlanék:
Lenyűgöző teremtmények
A kedvenc könyvem:
Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei
Bár ezt az egyet ajánlom, mégis IMÁDOM! 3 nap alatt olvastam el, ami nálam nagy teljesítmény!:D
Kellőképpen misztikus, rendkívül izgalmas, és van benne romantika. TÖKÉLETES könyv! Ajánlom mindenkinek.
Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt
Cassandra Clare: Csontváros
Colleen Houck: A tigris átka
Helena Silence: Enigma
Kelley Armstrong: The Summoning
Kendare Blake: Vérbe öltözött Anna
Kerstin Gier: Rubinvörös
Maggie Stiefvater: The Raven Boys – A hollófiúk
Mats Strandberg – Sara B. Elfgren: A kör
Meg Cabot: Elhagyatva
Rachel Vincent: Lélektolvajok
Ransom Riggs: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei
Richelle Mead: Vámpírakadémia
Simone Elkeles: Perfect Chemistry – Tökéletes kémia
Spirit Bliss: A múlt árnyai
Suzanne Selfors: Mentsük meg Júliát!
Tera Lynn Childs: Forgive My Fins – Hableányok kíméljenek
Cassandra Clare: Angyal (2.Herceg , 3.Hercegnő)
-Egy Intézetről szól,ahol árnyvadászok élnek,illetve egy olyan városról,ahol természetfeletti lények élnek. Ezek közül írok egy párat: árnyvadász , bszorkánymester , vámpír , vérfarkas, de természetesen vannak emberek is benne.
Carrie Ryan : Kezek és fogak erdeje
- Egy kis faluról szól , amit elkerítettek és azt beszélik ,hogy nem létezik élet rajtuk kívül. Egy nap azomban bekövetkezett az , amitől a legjobban féltek,a kerítést áttörték az Elátkozottak , vagyis a zombik. A történetnek három része van. Én sajnos csak az elsőt kaptam meg eddig,de nagyon tetszett,illetve érdekes , ahogy az írónő a történetet megformálta.
Van még egy kedvenc könyvem , ami ugyan nem természetfeletti,de szerintem,hogyha ugyan az az ízlésünk,akkor tetszeni fog Dean R. Koontztól a Rettegés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!