A koromhoz képest jól fogalmazom?
Tizenegy éves vagyok.
Az eső halkan kopogott a kővel kirakott úton. Egy vörös köpenyes nő lépkedett egy alacsony öregúrhoz.
- Rég láttalak, Distear - mondta mosolyogva a férfi.
- Úgy szintén, Makarov - hajtotta le kapucniját a Distear-nek nevezett nő.
- Nem szoktál bizalmas találkozót kérni. Mi történt? - kérdezte Makarov.
- Mester... Az orvosom szerint nincs sok időm. Épp ezért szeretnék egy szívességet kérni tőled.
- Értem - sóhajtotta szomorúan Makarov.- Mi az a szívesség?
- Megismerkedtem egy kislánnyal. Tanítványomnak fogadtam. Nemrég jöttem rá, hogy rettentő sok a mágikus ereje van! Jobban használja a Villám mágiát, mint én... - suttogta egy keserű mosollyal Distear. - Ha idősebb lesz, nagyon hasznos lenne a céh számára.
- Mire akarsz kilyukadni?
- Mint mondtam nincs sok időm, maximum pár hónap. A végrendeletem kész, de... Ha meghalnék, akkor az utolsó pontot neked kell teljesítened! Arra szeretnélek kérni, hogy csatlakoztasd a céhhez és vigyázz rá! - kérte a nő könnyes szemekkel.
- Rendben, megteszem - bólintott az öreg, és megölelte a Villám mágust.
- Örökké emlékezni fogok rád, Distear! - mormogta szipogva a mester.
- Öröm volt a céh tagja lenni!
Ezzel mind a két ember sarkon fordult és elment.
A Fairy Tail céhmestere alig tudta visszatartani a sírást. Ugyanígy volt ezzel az S osztályú mágus, Distear is.
11/L
Szerintem nagyon jól fogalmazol a korodhoz képest, és ez a sok gyakorlással majd még jobb lesz =)
Utolsónak: a Fairy Tail egy anime, amiben a központi szerepet egy Fairy Tail nevű "céh" játsza. Szóval helyesen írta =)
Köszönöm a válaszokat!
Azt elfelejtettem odaírni, hogy egy fanfiction féleség lenne,a fandom pedig a Fairy Tail című anime...
Nos mivel tisztában vagyok azzal hogy a Fairy Tail egy manga/anime ( nem mellesleg a kedvencem) ezért, nekem nehezemre esik befogadni, mivel a Fairy Tailnek sokkal könnyebb viccesebb a nyelvezete, jól fogalmazol, de, azért meglátszik az hogy 11 éves vagy. Például ami nekem nagyon kiszúrta a szememet.: Fogalmazom, helyett fogalmazok-ot írtam volna, mert ez nyelvhelyesség szempontjából nem jó.
Aztán, csatlakoztasd a céhedhez, én máshogy fogalmaztam volna, de figyelembe véve azt hogy 11 éves vagy, elfogadható hiba.
Vannak még benne itt ott fogalmazás hibák, de ezeket leszámítva jó. :)
Remélem azért segített a véleményem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!